Son anketlere göre İstanbul'da İmamoğlu ile Kurum arasında yüzde 2'lik fark var

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Son anketlere göre İstanbul'da İmamoğlu ile Kurum arasında yüzde 2'lik fark var

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İBB adayları Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum arasındaki anketler yakından takip ediliyor. İmamoğlu-Kurum anketler son durum ne, İmamoğlu mu Kurum mu önde, 31 Mart yerel seçimleri MetroPOLL Araştırma ve Optimar anket sonuçları son durum ne, sorularının cevapları araştırılıyor. İstanbul için son seçim anketleri belli oldu. MetroPOLL Araştırma ve Optimar anket sonuçlarını açıkladı. İstanbul'da İmamoğlu-Kurum arasında yüzde 2 fark var İstanbul seçim anketlerinde son durum!

İmamoğlu ve Kurum arasındaki seçim yarışında son anketler geldi. İmamoğlu ve Kurum arasındaki farklar merak ediliyor. İstanbul'da İmamoğlu-Kurum arasında yüzde 2 fark var İstanbul seçim anketlerinde son durum! 31 Mart yerel seçimlerinde MetroPOLL Araştırma ve Optimar anket sonuçlarını açıkladı. 

İMAMOĞLU-KURUM ANKETLERİNDE SON DURUM NE?

Seçim yarışında İstanbul adayları İmamoğlu ve Kurum arasındaki yarışın seçim anketleri yakından takip ediliyor. MetroPOLL Araştırma ve Optimar'ın şubat ayı anket sonuçlarına göre İmamoğlu yüzde 2 farkla önde görünüyor. 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala İstanbul Büyükşehir Belediye adayları anket sonuçları verildi. 

METROPOLL ARAŞTIRMA ANKET SONUÇLARI NE?

31 Mart yerel seçimlerinde MetroPOLL Araştırma son anketler seçim sonuçları şöyle:

CHP - Ekrem İmamoğlu: Yüzde 34.7

AK Parti- Murat Kurum: Yüzde 32.1

DEM Parti - Meral Danış Beştaş: Yüzde 4.9

İYİ Parti - Buğra Kavuncu: Yüzde 2.5

Zafer Partisi - Azmi Karamahmutoğlu: Yüzde 2

Yeniden Refah Partisi - Mehmet Altınöz: Yüzde 1.8 

seçim sonuçlarına göre İmamoğlu yüzde 2 farkla Kurum'dan seçimi önde götürüyor. Kararsızların oy farkı dağıtıldığında ise İmamoğlu'nun oy oranı yüzde 43.5, Kurum'un ise yüzde 40.2 oldu. İstanbul'da anketlerde İmamoğlu-Kurum arasında yüzde 2 fark var İstanbul seçim anketlerinde son durum! - 1. Resim

OPTİMAR ARAŞTIRMA ANKET SONUÇLARI NE?

Optimar'ın anketi de MetroPOLL Araştırma ile benzer sonuç gösteriyor. "Sizce 31 Mart yerel seçimlerinde İBB'yi kim kazanır?" sorusunu cevaplayan seçmenlerin yüzde 44.3'ü İmamoğlu'nun seçimi kazanacağını düşünürken, yüzde 36.5'i Kurum'un kazanacağını düşünüyor. 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...