İstifa çağrılarının ardından, Kılıçdaroğlu'ndan manidar paylaşım: İnançla, kararlılıkla devam edeceğiz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İstifa çağrılarının ardından, Kılıçdaroğlu'ndan manidar paylaşım: İnançla, kararlılıkla devam edeceğiz

POLİTİKA Haberleri

28 Mayıs'taki yenilginin ardından istifa çağrılarının hedefindeki isim CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken bir paylaşım geldi. CHP'de başkanlık koltuğuna şimdiden üç talip çıkarken, Kılıdaroğlu partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmadan manidar bir kesiti, sosyal medya hesabından paylaşarak göndermede bulundu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde rakibi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sandıktan zaferle çıkmasının ardından Kemal Kılıçdaroğlu cephesinde muhasebe sürüyor.

Yenilginin ardından CHP'de 'değişim' sesleri yankılanırken, Kemal Kılıçdaroğlu'na ise istifa baskıları artıyor.

Öte yandan Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel'in ardından son olarak Tanju Özcan'da başkanlık koltuğu için hazır olduğunu duyurdu.

İMAMOĞLU'NDAN KILIÇDAROĞLU'NA 'İSTANBUL' CEVABI

Ancak Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nun adaylığına 'İstanbul önceliğimiz' diyerek kapıları kapattı. İmamoğlu ise Kılıçdaroğlu'nun sözlerine, 'Mesele sadece İstanbul değil' diyerek cevap verdi. 

Yaşananların ardından Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmadan bir kesiti Twitter'dan paylaşan Kılıçdaroğlu, 'yola devam' mesajı verdi.

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1668643699251707905            

'YOLUMUZ DOĞRUDUR VE YÜKÜMÜZ AĞIRDIR'

Paylaşımına, "Yolu doğru olanın yükü ağır olur. Yolumuz doğrudur ve yükümüz ağırdır. 85 milyonun yükünü çeken bir partiyiz. Bu ülkeye demokrasiyi gerçek anlamda getirinceye kadar yolumuza inançla, kararlılıkla devam edeceğiz." notu düşen Kılıçdaroğlu, konuşmasında ise şunları söyledi:

"Güzel bir atasözümüz var; yolu doğru olanın yükü ağır olur. Bir daha ifade edeyim; yolu doğru olanın yükü ağır olur. Yolumuz doğrudur ve yükümüz ağırdır. Bizim yükümüz sadece bize özgü bir yük de değil 85 milyonun yükünü çeken bir partiyiz biz. Az önce ifade ettim. Seçildiği halde parlamentoya gelemeyen anayasaya, yasaya aykırı davranan bir yönetime karşı da biz demokrasi mücadelesi veriyoruz. O nedenle yolumuz doğruysa gücümüzün ağır olduğunu da herkesin bilmesini isterim."

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...