Yeniden Refah'ın İBB adayını TGRT Haber duyurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yarın adaylarını açıklayacak Yeniden Refah Partisi'nde hummalı çalışma devam ediyor. TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik, partinin İstanbul adayı için Elif Erbakan, isminin öne çıktığını açıklarken Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Kasım Gülpınar da yayına bağlanıp 'Sizden öğrendim' dedi.

Yeniden Refah yarın yerel seçim adaylarını duyuracak. Partinin Ankara'daki genel merkezinde hummalı çalışmalar devam ederken, 
kurmaylara da yarına kadar konuşma yasağı getirildiği iddia edildi.

YENİDEN REFAH'IN ADAYI BELLİ OLDU

TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik, Medya Kritik'te Yeniden Refah'ın İstanbul adayı için Elif Erbakan isminin öne çıktığını, teşkilatın da Elif Erbakan'ı desteklediğini söyledi.

"ELİF ERBAKAN HABERİNİ SİZDEN DUYDUM"

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Kasım Gülpınar da Medya Kritik canlı yayınına bağlanarak, 'Elif Erbakan ismini ilk kez sizden duyuyorum' dedi. 

Yeniden Refah'ın İBB adayını TGRT Haber duyurdu

Yeniden Refah yarın hem adaylarını hem de seçim beyannamesini açıklayacak. Parti içinde ise İstanbul için en güçlü aday merhum Necmettin Erbakan’ın kızı Elif Erbakan.

PARTİ TEŞKİLATI DA DESTEKLİYOR

Fatih Atik, Elif Erbakan’ın parti içinde ağırlığının yüksek olduğunu belirtirken teşkilatın da desteğini aldığını söyledi.

Öte yandan Atik, Yeniden Refah’ın İstanbul’da yüzde 5 kadar oyu olduğunu hatırlatarak Elif Erbakan’ın aday olması halinde önemli miktarda oy alacağının da altını çizdi.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...