Memleket Partisi'nde istifa depremi! 41 kişi AK Parti'ye katıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Memleket Partisi'nde istifa depremi! 41 kişi AK Parti'ye katıldı

Politika Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ağrı'nın Tutak ilçesinde Memleket Partisi'nden istifa eden ilçe başkanı ve beraberindeki 40 kişi AK Parti'ye katıldı. AK Parti rozetlerini ise eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan taktı.

Ağrı'nın Tutak ilçesi Memleket Partisi teşkilatında toplu istifa yaşandı. İlçe Başkanı Turan Aydın ve beraberindeki 40 kişilik heyet partisinden istifa ettikten sonra Savcı Sayan'ın yoğun çabaları ile AK Parti’ye katıldı.

AK Parti Tutak Belediye Başkanı Adayı Fevzi Sayan'ın seçim ofisinde bir araya gelen heyete rozetlerini eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan taktı. AK Parti’ye katılımların devam edeceğini belirten Sayan, "Tutak’a hizmetin AK Parti tarafından yapılacağına inanıyorum, dolayısıyla 'önemli olan benim partim değil, ilçemdir' diyen 40 kişilik ekibin katılım sağlayarak destek olması bizi fazlası ile sevindirmiştir. İlçemiz adına da mutluluk verici bir tablodur" şeklinde konuştu.

"AK PARTİ'NİN BÜTÜN NİMETLERİNDEN FAYDALANDI"

"AK Parti her yere hizmet götürüyor, niye Tutak’a getirmesin" diyen eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, “Mevcut Tutak Belediye Başkanı Bülent Duru başka bir partiden belediyeyi kazandı, sonra bizlerin ısrarı ile AK Parti’ye geçti. Biz dedik ki Tutak’a güzel hizmetler yapılsın ama o kişi AK Parti’nin bütün nimetlerinden faydalandı, bizim bütün desteklerimizi aldı, AK Parti’den aday gösterilmeyince hemen gitti başka partiden aday oldu. Allah yolunu ve bahtını açık etsin. Bu tür durumlar ayıpla karşılanıyor" dedi.

Memleket Partisi'nde istifa depremi! 41 kişi AK Parti'ye katıldı - 1. Resim

"KALKIP BAŞKA YERE GİTTİM Mİ?"

Sayan, "Ben belediye başkanıydım, İzmir’e milletvekili adayı oldum seçilemedim, kalkıp başka yere gittim mi? Çünkü kendi ilçeme, memleketime, ülkeme hizmet etmek istiyorum. İşte burada Memleket Partisi Tutak İlçe Başkanı Turan Aydın kardeşim 'hizmet istiyorum' diyerek kendisi ile birlikte 40 üyesi AK Parti’ye katılım gerçekleştirdi. Birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir olayı gerçekleştirdik. Bu Tutak’a bir renk olmalı" ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Tutak ilçe Başkanı Aydın’a ve beraberindeki 40 kişilik gruba AK Parti’ye katılımları için teşekkür eden Sayan, "Çok güzel bir karar vermişler, Tutak hepimizin ortak sevdasıdır. Allah yar ve yardımcıları olsun" dedi.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...