Erdoğan'dan Bakan Mehmet Şimşek'e destek: Tam itimadım var

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim mitingi turu kapsamında Batman'daydı. Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e "Ekonomimizde güçlü bir kadro kurduk. Batman'ın evladı olan Hazine Bakanımız olan Mehmet Şimşek'e tam itimadım var" diyerek destek oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim mitingi turu kapsamında Batman'da konuştu. Erdoğan'ın açıklamasından öne çıkanlar şöyle:

"Meydana gelmeden önce katılımın ne kadar olduğunu sordum. 50 bin kişi var. Meydanlara sığmayan sevdanız için her birinize teşekkür ediyorum. Mevlam aramızdaki muhabbeti daim eylesin diyorum.

Erdoğan'dan Bakan Mehmet Şimşek'e destek: Tam itimadım var - 1. Resim

'İSRAİL'İN ALINAN KARARA UYMASI İÇİN BASKI ARTIRILMALI'

Terör devleti İsrail'in Filistinli masumlara yönelik katliamı yüreğimizi dağlıyor. Filistin halkı destansı direnişleri ile tüm dünyaya insanlık, onur ve cesaret dersi verdi. Neredeyse 6 aydır aralıksız süren katliamın ardından önceki gün BMGK acil ateşkes kararı aldı. İsrail'in alınan karara uyması için bu ülke üzerindeki baskının artırılması gerekiyor. Gazzeli kardeşlerimizin bir an önce huzura kavuşması için her türlü çabayı göstereceğiz.

MUHALEFETE SERT TEPKİ

Altılı Masa dediler. Siyaset mühendisleri tarafından kurulup yıkıldılar. Cumhur İttifakı yoluna kararlı şekilde devam ederken, Altılı Masa'dan eser yok. Ne diyelim, milletimizin verilmiş sadakası varmış.

Altılı Masa denilen yamalı bohçayı bunlara umut diye pazarlayanlar, bunların içlerini boş olduklarını zaten biliyorlar.

Kürt kardeşlerim dahil masaya ve adayına oy verdirdiler. Seçmenlerinin iradesini sağa sola peşkeş çektirdiler. CHP'li ve DEM'liler dışında ne olup bittiğinden kimsenin haberi yok. Bizim belirlediğimiz adaylara tıpış tıpış oy vereceksiniz dediler ama vermediler. 31 Mart'ın Türkiye'nin bu işportacı siyaset anlayışından kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum.

Erdoğan'dan Bakan Mehmet Şimşek'e destek: Tam itimadım var - 2. Resim

KURUM VE ALTINOK'A OY İSTEDİ

Batmanlı İstanbul'u arayacak, oradaki kardeşine ne diyecek? Oylar Murat Kurum'a. Ankara'yı arayacak, oylar Turgut Altınok'a diyecek. Herkesin sandığa gitmesini sağlayacağız. Tüm Türkiye için güzel netice alacağımıza inanıyorum.

MEHMET ŞİMŞEK'E DESTEK

Ekonomimizde güçlü bir kadro kurduk. Batman'ın evladı olan Hazine Bakanımız olan Mehmet Şimşek'e tam itimadım var. Yılın ikinci yarısından itibaren uyguladığımız ekonomi uygularının etkisini göreceğiz. Emeklilerin de sıkıntısının farkındayız. Samimiyetimizi bugüne kadar attığımız adımlarla ortaya koyuyoruz. Emeklilerimize 1 defa mahsus 5'er bin lira ödeme yaptık. Bayram ikramiyelerinde de yüzde 50 artışa gittik. 

Geçen hafta kamu bankalarımızla görüşerek banka promosyonlarının da güncellenmesini sağladık. 

Erdoğan'dan Bakan Mehmet Şimşek'e destek: Tam itimadım var - 3. Resim

'DEPREMLE İLGİLİ YÜKÜMÜZ AZALDIKÇA ELİMİZ BİRAZ DAHA RAHATLAYACAK'

Tüm hanelere sağladığımız 25 metreküplük ücretsiz doğalgaz desteğimiz devam ediyor. Toplam 87 milyar liralık destek vermiş olduk. Enflasyon düştükçe ve depremle ilgili yükümüz azaldıkça elimiz biraz daha rahatlayacak.

'PARA SAYMA' GÖRÜNTÜLERİNE TEPKİ: PARALARIN NEREDEN GELDİĞİ NEREYE GİTTİĞİ BELLİ DEĞİL

Muhalefet yalan söyleyerek emeklilerimizi bize karşı kışkırtmaya çalışıyor. Her gün haktan, hukuktan bahsediyorlar ancak valizler dolusu dolarlar, avrolar, paraların nereden geldiği; nereye gittiği belli değil. Açıklayamıyorlar. Emeklilerin, kara paranın hesabını vermeyenlerin sözlerine itibar etmeyeceğine inanıyorum.

Batman'a son 21 yılda 91 milyar lira kamu yatırımı yaptık."

 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...