Muhalefet cephesinden TCG Anadolu paylaşımları: Övgüler peş peşe geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle TSK envanterine giren Türkiye’nin en büyük ve ilk askeri amfibi hücum gemisi, dünyanın ise ilk SİHA gemisi TCG Anadolu'ya övgüler yağıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sirkeci'de halkın gösterimine açacağı SİHA gemisiyle ilgili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den de art arta paylaşım geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'savunma sanayiimiz son 20 yılda bir devrim gerçekleştirdi' diyerek dünyanın ilk SİHA gemisi TCG Anadolu'yu Tuzla Sedef Tersanesi'nde hizmete açtı. TCG Anadolu gemisinin inşasına 2016 yılı Nisan ayında başlandığını anımsatan Erdoğan, "Aradan geçen 7 yılın sonunda TCG Anadolu gemimizi hizmete alıyoruz. Mutluyuz, gururluyuz. Rabb'im bu gururumuzu daim kılsın." ifadelerini kullandı. 

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ise SİHA'ların konumlanacağı uçuş güvertesinin kendisini çok heyecanlandırdığını belirtirken, "Ülkemiz mühendisliği adına büyük gurur duydum" ifadelerini kullandı.

Muhalefet cephesinde de ilk amfibi hücum gemimiz TCG Anadolu'ya övgüler yağdı.

Muhalefet cephesinden TCG Anadolu paylaşımları: Övgüler peş peşe geldi

EKREM İMAMOĞLU:ALLAH SELAMET VERSİN

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında "TCG Anadolu hayırlı olsun. Yerli askeri gemi üretimimiz ve mühendisliğimiz için kıymetli, donanma gücümüz açısından da önemli bir yerde olan TCG Anadolu'nun Tuzla Sedef Tersanesi'ndeki üretim sürecinde emeği geçen herkese teşekkürler. Allah selamet versin." ifadelerini kullandı.

MUHARREM İNCE: BU TÜR YATIRIMLARI DEVAM ETTİRECEĞİM

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"TCG Anadolu, ülkemize hayırlı olsun. Donanmamızın böyle bir gemiye sahip olması beni çok mutlu etti. Ben cumhurbaşkanı seçildiğimde hem bu hayat pahalılığını bitireceğim hem de bu tür yararlı yatırımları artırarak devam ettireceğim. Sözüm söz."

https://twitter.com/vekilince/status/1645447949416112128       

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...