Muhittin Böcek kimdir? CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı kaç yaşında, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Muhittin Böcek kimdir? CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı kaç yaşında, nereli?

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yerel seçime kısa süre kala partilerin adayları araştırılmaya başlandı. Merak edilenler arasında ise Muhittin Böcek kimdir? CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı kaç yaşında, nereli? soruları yer alıyor. Detaylar...

CHP'de adaylar belli olmaya devam ediyor. Seçime az bir süre kalmasıyla beraber arama motorlarında Muhittin Böcek kimdir? CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı kaç yaşında, nereli? soruları araştırıldı.

MUHİTTİN BÖCEK KİMDİR?

25 Ekim 1962 yılında Antalya'da doğmuştur. 2019 senesinden beri Antalya Belediye Başkanlığı görevinde yer almaktadır. Eğitimlerini Antalya'da tamamladıktan sonra zirai üretim ve ulaşım alanlarında çalıştı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinin Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nden mezun olan Böcek, ikinci lisans eğitimini  İktisat Fakültesinin Kamu Yönetimi Bölümü'nde tamamlamıştır. 20 yıllık siyasi hayatını anlattığı “Ben Bu Şehre Aşığım” isimli kitabını yazmıştır.

CHP İSTANBUL İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI LİSTESİ!

Kartal: Gökhan Yüksel

Maltepe: Esin Köymen

Sultanbeyli: Ayhan Koç

Küçükçekmece: Kemal Çebi

Arnavutköy: Tekin Aras

Bağcılar: Cem Kılıç

Beylikdüzü: Mehmet Murat Çalık

Büyükçekmece: Hasan Akgün

Esenler: Hasan Dalkıran

Sultangazi: Ferhat Epözdemir

Şişli: Resul Emrah Şahan

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...