Muhtarlık seçiminde sonucu kura belirledi: 'Kadından muhtar olmaz diyenleri utandıracağım'

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Muhtarlık seçiminde sonucu kura belirledi: 'Kadından muhtar olmaz diyenleri utandıracağım'

Politika Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Malatya Kale ilçesinin Sarıot mahallesinde son muhtar ile rakibi aynı oyu aldı. Yeni muhtarı belirlemek için kura çekildi ve mahallenin yeni muhtarı Hediye Ceylan oldu. Ceylan ilk mesajında "Kadından muhtar olmaz diyenleri utandıracağım. Halkımız bana güvendi oylarını verdi, onları mahcup etmeyeceğim" dedi.

31 Mart yerel seçimleri sonuçları yerel yönetimlerde farklı çözümleri de beraberinde getirdi. Malatya'nın Kale ilçesi Sarıot Mahallesi'nin muhtar seçimlerinde yarışan son muhtar Ahmet Çakıl 39, rakibi Hediye Ceylan da 39 oy aldı. 

Eşit oy alınması nedeniyle yeni muhtar kurayla belirlendi.  Sandık başkanınca belirlenen tarafsız bir kişi tarafından çekilen kurada adı çıkan Hediye Ceylan, Sarıot Mahallesinin yeni muhtarı oldu.

'KADINDAN MUHTAR OLMAZ DİYENLERİ UTANDIRACAĞIM'

Muhtarlık seçimine dair kısa bir değerlendirmede bulunan Muhtar Hediye Ceylan, “İlk işim, köyümüzün yukarısındaki maden ocağına giden yolun köyümüzden kaldırılması olacaktır. Köyün biriken sorunlarını çözmek için elimden geleni yapacağım. Kadından muhtar olmaz diyenleri utandıracağım. Halkımız bana güvendi oylarını verdi, onları mahcup etmeyeceğim” diye konuştu.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...