SP lideri Temel Karamollaoğlu: CHP'nin aldığı gerçek oy yüzde 17

Düzenleyen:
- Güncelleme:

POLİTİKA Haberleri

Seçimlerden yenilgiyle ayrılan Millet İttifakı bölündü. İyi Parti lideri Meral Akşener ve DEVA Partisi lideri Ali Babacan'dan sonra Saadet Parti Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da CHP'yi hedef aldı. Karamollaoğlu, CHP'nin seçimde oyunun yüzde 25 değil 17 olduğunu savundu.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde istenilen oyu alamayan Millet İttifakı'nda kavgalar sürüyor.

AKŞENER, 'MASA'YI DAĞITTI

Altılı Masa'nın dağıldığını belirten İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin 3. Olağan Kurultayı’nda yaptığı konuşmada "CHP’den 15 milletvekili istedik, en büyük pişmanlığımdır. Bedelini ödeyemedik. Ömer Seyfettin’in ‘Diyet’ine döndü bu iş” dedi.

BABACAN: KİMSEYE BORCUMUZ YOK

DEVA Partisi lideri Ali Babacan da "Bizim kimseye en ufak bir borcumuz yok. Bugün seçimi helalinden kazanmış, başı dik, alnı açık 15 milletvekilimiz var" sözlerini sarf etti.

KARAMOLLAOĞLU DA CHP'Yİ HEDEF ALDI  

Kemal Kılıçdaroğlu'na bir darbe de en çok güvendiği isim olan Saadet Parti (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan geldi. Karamollaoğlu "CHP'nin aldığı %25 oyun içinde en az 7 veya 8’i CHP dışından geliyor. Bu benim kanaatim. Bunu da ispatlayacak halim yok. Herkes kendisi 'hadi oradan sende' diyebilir ama bu bana göre gerçek. Çünkü bundan önceki seçimlerde CHP yüzde %25'i tutturamadı" şeklinde konuştu

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...