Emenike ve Webo'dan iyi haber

Kaynak: İHA
Emenike ve Webo'dan iyi haber
SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında yarın deplasmanda Balıkesirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 3 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam eden antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.


Kasık bölgesinde ağrı hissettiği için dünkü antrenmanı yarım bırakan Emmanuel Emenike ve belinde ağrısı bulunduğu için dünkü antrenmana katılamayan Pierre Webo, bugünkü idmanın tamamında yer aldı. Öte yandan Diego Ribas ve Hakan Cinemre, tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü.


Sarı-lacivertliler, bugün saat 16.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel bir uçakla Balıkesir'e hareket edecek.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...