Koronavirüs Bilim Kurulu toplanıyor: Bakan Koca beklenen açıklamayı yapacak

Düzenleyen:
Koronavirüs Bilim Kurulu toplanıyor: Bakan Koca beklenen açıklamayı yapacak

SAĞLIK Haberleri

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu, salgınla mücadelede gelinen nokta ve kısıtlamaların tekrar değerlendirilmesi gündemiyle bugün toplanacak. Toplantı saat 16:00’da başlayacak. Toplantının ardından saat 18:00’de Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca basın açıklaması yapacak.

Koronavirüs Bilim Kurulu tarafından salgınla mücadelede yeni yol haritası bugün açıklanacak. Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu, salgında gelinen son noktayı ve kısıtlamaları konuşmak üzere saat 16.00'da bir araya gelecek. Kurul, salgınla mücadelede gelinen nokta ve kısıtlamaların tekrar değerlendirilmesi gündemiyle toplanacak. Toplantının ardından saat 18:00’de Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca basın açıklaması yapacak.

YENİ TEDBİRLER AÇIKLANACAK

Koronavirüs Bilim Kurulu, bugün, salgınla mücadelede gelinen nokta ve kısıtlamaların tekrar değerlendirilmesi gündemiyle bir araya gelecek. Toplantıda vaka sayılarındaki düşüş ve illerdeki son duruma göre, tebdirler yeniden masaya yatırılacak. Koca, 2 hafta önceki kabine toplantısının ardından maske kısıtlamasında yeni bir karar alınabileceğine dair sinyal vermişti. Sağlık Bakanı Koca'nın bugünkü açıklamasında neler söyleyeceği merakla bekleniyor.

"BEKLENEN AÇIKLAMA OLACAĞINA İNANIYORUM"

Koca, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yarın saat 18.00'da bir açıklama ile huzurlarınızda olacağım. Bu açıklamanın, bir süredir beklenen açıklama olacağına inanıyorum. Buluşmak üzere" demişti. 

Koronavirüs Bilim Kurulu toplanıyor: Bakan Koca beklenen açıklamayı yapacak

BAKAN KOCA'DAN MASKE SİNYALİ

Geçtiğimiz haftalarda ise Avrupa ülkelerindeki kısıtlamaların kaldırılmasına yönelik değerlendirmelerde bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Gelecek hafta düzenleyeceğimiz toplantıda, koronavirüsle mücadelede geldiğimiz noktayı ve bundan sonra ne olacağını daha net ifade edeceğiz. Toplantıya maskenin ne zaman çıkacağı ve test konuları da dahil olacak" ifadelerini kullanmıştı.


Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...