Bakan Koca'dan 'maske' sinyali: Beklenen açıklama yarın

Düzenleyen:
Bakan Koca'dan 'maske' sinyali: Beklenen açıklama yarın

SAĞLIK Haberleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yarın saat 18.00'da bir açıklama ile huzurlarınızda olacağım. Bu açıklamanın, bir süredir beklenen açıklama olacağına inanıyorum. Buluşmak üzere" dedi.

Son dakika haberi: Bazı Avrupa ülkelerinde maske zorunluluğunun kaldırılmasının ardından gözler Bilim Kurulu'na çevrildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yarın düzenlenecek olan Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından bir süredir beklenen açıklamayı yapacağını duyurdu.

"BEKLENEN AÇIKLAMA OLACAĞINA İNANIYORUM"

Bakan Koca, "Koronavirüs Bilim Kurulu yarın, salgınla mücadelede gelinen nokta ve kısıtlamaların tekrar değerlendirilmesi gündemiyle toplanıyor. Yarın saat 18.00'da bir açıklama ile huzurlarınızda olacağım. Bu açıklamanın, bir süredir beklenen açıklama olacağına inanıyorum. Buluşmak üzere" ifadelerini kullandı.

Bakan Koca'dan 'maske' sinyali: Beklenen açıklama yarın

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...