Hayatı kabusa döndü! Bacakları günden güne şişiyor, 15 yıldır hastalığına teşhis konulamıyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Hayatı kabusa döndü! Bacakları günden güne şişiyor, 15 yıldır hastalığına teşhis konulamıyor

SAĞLIK Haberleri  / İHA

50 yaşındaki Nezrife Tiryaki’nin hayatı adeta kabusa döndü. 15 yıl önce ayaklarının günden güne şişmesiyle yaşamı alt üst olan kadının gitmediği doktor kalmadı ancak hastalığına bir türlü teşhis konulamadı.

Batman’da yaşayan Nezrife Tiryaki’nin 15 yıl önce bacakları şişmeye başladı. Tiryaki, tedavi için imkanlar dahilinde gitmedik doktor bırakmadı ancak kapı kapı dolaşmasına rağmen hastalığına çare bulamadı.

Hayatı kabusa döndü! Bacakları günden güne şişiyor, 15 yıldır hastalığına teşhis konulamıyor

“DAMARLARIMIN AĞRILARI KAFAMA VURUYOR”

Tiryaki, gittiği doktorların, hastalığına kimisinin iltihap olduğunu, kimisinin de fil hastalığı olduğu cevabını aldığını öne sürdü. 

Yetkililere yardım çağrısında bulunan Tiryaki, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

“Eskisi gibi yürümek, koşmak, çalışmak, çocuklarıma bakmak istiyorum. Yürüyemiyorum, hiçbir şey yapamıyorum. Önce sol ayağımdaydı sonra sağ ayağıma geçti. Koluma, kalbime, elime vuracak diye korkuyorum. Kafama vurursa doktora yetişmeden ölebilirim. Ayaklarımdaki damarların ağrıları kafama vuruyor. Ambulans geliyor, beni hastaneye yetişiyor. Sürekli böyle olmak istemiyorum yardım edin bana. Hastalığım nedir bilmiyorum. Bir teşhis koysunlar ki bileyim” diye konuştu.

KIZI ANNESİ İÇİN OKULU BIRAKTI

Doğduğundan beri annesinin bu halde olduğunu ifade eden Necla Tiryaki ise kaç defa hastaneye gitmelerine rağmen herhangi bir teşhis konulamadığını ve annesi için okulu bıraktığını söyledi.


Düzenleyen:  - SAĞLIK
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...