İstanbul’da en iyi saç ekimi merkezi hangisi? 2024 saç ekim fiyatları ne kadar?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İstanbul’da en iyi saç ekimi merkezi hangisi? 2024 saç ekim fiyatları ne kadar?

Sağlık Haberleri

İlerleyen medikal teknolojiler sayesinde saç ekim merkezleri eskisinden çok daha yüksek başarı oranları garanti edebilir. İstanbul'daki en iyi saç ekim merkezleri, alanında uzman doktorlarla işbirliği yaparak, dünya çapındaki yenilikleri yerli süreçlere uygulayarak tutunma oranlarını artırıyor ve doğal saç görünümünü en üst düzeye çıkarmaya çalışıyor. Bu nedenle, yurtdışından ve Türkiye'den farklı kentlerden saç ekimi için İstanbul'u tercih eden kişiler artıyor.

Saç ekimi merkezinin seçimi, hijyen kurallarından çeşitli tedavi seçeneklerine kadar birçok faktöre bağlıdır. Saç ekimi ile ilgili forumlarda ve Google yorumlarında en yüksek müşteri memnuniyet puanlarına sahip olanları tercih etmelisiniz.

İstanbul'un en iyi saç ekim merkezleri hakkında kapsamlı bir araştırma yapıldı. Buna göre saç ekiminde en iyi sonuçlar için hangi kliniği seçeceğinizi aşağıdaki listeden öğrenebilirsiniz.

İSTANBUL'DA EN İYİ 5 SAÇ EKİM MERKEZİ VE 2024 SAÇ EKİM FİYATLARI

1.    Este Favor Saç Ekim Merkezi
2.    Asmed Saç Ekim Merkezi
3.    Dr. Serkan Aygın Kliniği
4.    Acıbadem Hastanesi Saç Ekimi
5.    Esteworld Tıp Merkezi

ESTE FAVOR SAÇ EKİM MERKEZİ İSTANBUL 

Hasta odaklı ve yenilikçi bir yaklaşımla yoğun, doğal ve sıkı bir saç ekimi sonucu sunar. Este Favor yenilikçi Safir yöntemi ile, günde 1 veya 2 saç ekimi uygulayarak müthiş saç ekim sonuçlarını hedefler 

En iyi saç ekimi sonucunu elde etmek için, ekilen köklerin korunmasını ve saç çizgisinin doğal olmasını sağlamak için doğru planlama, hastaya özel bir yaklaşım ve en iyi greft tekniklerini kullanırlar. Este Favor, İstanbul’daki en iyi saç ekim merkezlerini araştırırken mutlaka göreceksiniz. 

Este Favor'un saç ekimi ile ilgili hiçbir şikayet yok. İşlemlerini İstanbul'da steril bir ameliyathanede gerçekleştiriyorlar. İstanbul'daki en iyi saç ekim merkezlerinden biridir. Este Favor Saç Ekim Merkezi, profesyonellere güvenmek istiyorsanız da iyi bir seçimdir. 

ASMED SAÇ EKİM MERKEZİ 

Alanında tanınmış Doktor Koray Erdoğan, modern teknolojilerin kullanılmasıyla saç ekimi prosedürünü "homojenite" yaptı. Homojenite, doğal saç görünümüne en yakın olan, saçın kafa derisi üzerinde eşit olarak yayıldığı estetik görünümü sağlar. Bu nedenle Asmed Saç Ekim Merkezi, FUE'yi geliştirmek için yüksek teknolojiye sahip yeni teknikler kullanmak istiyor. 

Koray Erdoğan, saç ekimi alanında yeni teknikler geliştirerek akademik ortamlarda ses getirmeye devam ediyor. KeEP ve KE-HEAD gibi çeşitli yöntemler, greftlerin tutunma oranını ve saç ekimi prosedürünün başarı oranını artırmayı amaçlamaktadır. Bu yaklaşımlar, akademik çalışmalarda ortaya çıkmıştır. İstanbul'un en iyi sac ekim merkezlerinden biridir. 

Asmed Saç Ekim Merkezi, Ataşehir bölgesinde yer almaktadır. Bu büyük hastanede saç ekimi veya saçınızın durumunu iyileştirmek için bir tedavi alabilirsiniz. Bir karar vermeden önce, saç analizi veya muayenenin ardından doktorunuzun tavsiyelerine uymalısınız.

SERKAN AYGIN SAÇ EKİM KLİNİĞİ

Yurt içinde ve yurt dışında tanınan saç ekim uzmanı Serkan Aygın tarafından işletilmektedir. Uluslararası Dermatoloji Derneği üyesi olan Aygın, saç ekim prosedürleri gibi en yeni cerrahi ve teknolojik yöntemlerle yakından ilgilendiği için en yeni yöntemlerden yararlanmanızı sağlayacaktır. 

Serkan Aygın Saç Ekim Kliniğinde işlemler birkaç adımda gerçekleştirilir. Doktorunuz, konsültason sırasında genellikle saç ekimi yapar. Saç ekimini engelleyen hiçbir şey bulunamadı. Doktorunuz prosedüre en hızlı ve kalıcı çözümü sağlayacak bir saç ekim tekniği ile başlar. 

Safir FUE, DHI ve FUE'dir.Bu klinik, yirmi yılı aşkın süredir saç ekim alanında hizmet verirken, ekim dışında kapsamlı bakım işlemleri de uygulamaktadır. Ayrıca saçlarının sağlığını iyileştirmek isteyenler için Serkan Aygın Saç Ekim Kliniği uygundur. 

ACIBADEM HASTANESİ SAÇ EKİMİ 

Acıbadem Hastanesi saç ekimi bölümü, alanında uzman doktorları ile güçlü bir kadroya sahiptir. Bu birim, saç iyileştirme ve yeni saç ekim yöntemlerinin uygulandığı sağlam bir yapıya sahiptir. Saç ekimi yapmak isteyen hastalar, kendini kanıtlamış ve çok sayıda alanda hizmet vererek belirli bir standarda ulaşmış Acıbadem Hastanesi'ni tercih eder. 

Hem FUT hem de FUE teknikleri hastanede uygulanmaya devam ediyor.FUE, yine de çok daha hızlı ve etkili sonuçlar sağlayabilir. İstanbul'un en iyi sac ekim merkezi arasında yer alan Acıbadem, hangi yöntemin sizin için uygun olduğundan emin değilseniz doktorunuzla görüşmelisiniz.

2024 SAÇ EKİM FİYATLARI

Türkiye'de saç ekimi genellikle daha ucuzdur. Bununla birlikte, fiyatları klinikler ve belirli kriterler arasında değişebilir. Saç ekimi işleminin maliyeti, bir saç ekimi merkezinin üne, deneyimine, konumuna, kullanılan yönteme, hastanın saç dökülme durumuna ve tedavi alanının büyüklüğüne bağlı olarak değişebilir. İstanbul'daki en iyi saç ekimi merkezi, hastaların ihtiyaçları ve tercihleri doğrultusunda çeşitli saç ekimi planları sunar. 

5000-5500 GREFT SAÇ EKİMİ İÇİN ORTALAMA FİYAT NE KADAR? 

Ortalama greft saç ekimi fiyatları hakkında merak ediyorsanız hemen cevap verelim. 5000 greft saç ekimi yapmak isteyen bir kişi 30.000 TL ödemelidir ve 5500 greft saç ekimi yapmak isteyen bir kişi 36.000 TL ödemelidir. Bu ücret, seçilen kliniğe bağlı olarak değişebilir. 

4000-4500 GREFT SAÇ EKİMİ NE KADAR? 

Doktorun incelemesinden sonra 4000 grefte ihtiyacı olduğu söylenen bir hasta, saç ektirme işlemi için 25.000 TL ödemelidir. Ancak tercih edilen kliniğe göre saç ektirme fiyatları değişebilir. 

3000 GREFT SAÇ EKİMİ NE KADAR? 

Doktor incelemesinin ardından üç bin grefte ihtiyacı olduğu söylenen bir hasta için saç ekim fiyatları yirmi bin ila otuz bin lira arasında değişecektir. 

İstanbul'da saç ekim fiyatları her yerde farklı olabilir. Bu nedenle, araştırmacılar doğrudan iletişime geçip saç yapılarına ve dökülmelere göre bir fiyat belirlemelidir. 

İSTANBUL'DAKİ EN İYİ SAÇ EKİM MERKEZLERİ KALICI SAÇ EKİMİ YAPIYOR MU? 

Teknolojinin hızlı gelişimi nedeniyle saç ekim yöntemlerinin de değişmesi kaçınılmazdır. Günümüzde oldukça kapsamlı şekilde gerçekleştirilen saç ekim işlemleri, greftlerin teker teker kafa derisine yerleştirilmesi gerekmediğinden çok daha iyi sonuçlar verebiliyor. 

Hem Türkiye'de hem de dünya çapında, saç ekim klinikleri artık yaşam boyu garantiler sunmaya başladı. Bu, doktorların, kliniklerin ve teknolojinin bu alanda kesin sonuçlar sağlayabileceğine dair güçlü bir güvene sahip oldukları anlamına gelir. 

İstanbul'un en iyi saç ekim merkezi seçtiğinizde, saç ekim süreçleri sizin için kalıcı bir çözüm olabilir. 

SAÇ EKİMİNDE NELERE DİKKAT ETMELİSİNİZ? 

Saç ekimi yapılırken dikkat edilmesi gerekenler, işlemin daha sağlıklı ve sağlıklı bir şekilde tamamlanması için çok önemlidir. Sonuç olarak, saç ekimi yapılacak yerlerde hijyen kurallarına uyulduğundan emin olunmalıdır. Saç ekimi için yüksek ücret ödeyen yerler, yeteneklerini göstermez. En iyi saç ekim merkezinin hangisi olduğunu öğrenmelisiniz. 

Yüksek fiyatlar, saç ekim merkezinin kalitesini göstermez. Bu işlemi uygun şekilde yapmak için uygun kişilerin olup olmadığına bakılmalıdır. Tedavi süresince, uzmanın size gerekli bilgileri vermesi ve bu ekim sonrasındaki yan etkiler için yardımcı olması gerekir. Saç ekimi yaptırmak istiyorsanız, bunlara dikkat etmelisiniz. 

SAÇ EKİMİ NE ZAMAN YAPILIR? 

Saçlar için belirli bir süre yoktur. Saç ekimi, kıl köklerinin tamamen yok olması ve tekrar çıkmaması durumunda uygulanan bir tedavidir. Her mevsim saç ekimi yaptırmak için uzun bir süre beklemek zorunda değilsiniz. Bununla birlikte, baharda saç ekimi yapmak daha iyidir. Bunun nedeni, saç ekimi sırasında kafa derisinin fazla terlememesidir. Gün ışığının sert ışınlarla birlikte olması da önerilmez. Sonuç olarak, bahar aylarının en iyi zaman olduğu söylense de bu konuda belirli bir kural yoktur. Her mevsimde mevcuttur. 

SAÇ EKİMİ SONRASI SAÇLAR NE ZAMAN UZAR? 

Saç ekimi sonrası, saç köklerinin iyileşmesiyle birlikte saç uzama hızı da artar. Sonuç olarak, saç çıkmaya başlamadan önce saç kökünün güçlendirilmesi gerekir. Ekimden sonra saç kökleri üç ila beş ay içinde tamamen iyileşir. Bu iyileştirmenin bir sonucu olarak, saçlar uzamaya başlar ve bu da saç uzamasına neden olur. Kafa derisinin iyileşmesinin ardından bakım yağları kullanarak saçları uzatabilirsiniz. İyileşme sürecinde doktorun verdiği krem ve antibiyotik kullanılmamalıdır. 

SAÇ EKİMİ HATALARI TEDAVİ EDİLEBİLİR Mİ? 

Yanlış saç ekimi merkezleri, yanlış saç ekimi sonuçlarına neden olabilir. Sonuç olarak, yaptığınız araştırma, en iyi saç ekimi merkezleri ve fiyatları hakkında son derece önemlidir. Böyle durumlarda saç ekimi başarısız olur. Böyle durumlarda, bir uzmana danışarak ekim işleminin sonucunu değiştirmek mümkündür. Ancak bazen geri dönüş olmayabilir ve tüm işlemler yeniden başlaması gerekebilir. Önceden kapsamlı bir araştırma yapmak, sizi bu durumdan korumak için iyi bir yol olabilir. 

SAÇ EKİMİ SONSUZA KADAR ÖMÜRLÜ MÜ? SAÇ EKİMİ NE KADAR SÜRER? 

Bu işlemi yaptırmak isteyen kişiler, işlemin ömrü hakkında kapsamlı araştırmalar yapıyor. Erkekler genellikle saç ekimi işlemini tercih etse de, kadınların da zaman zaman tercih ettiği görülmektedir. Kalıcılığı konusunda tereddüt edilen işlemlerden biri, genel duruşun estetik kazanmasıdır. 
Bu alanda sıklıkla merak edilen konular, saçın kalıcı olup olmadığı, uygulanan teknikler ve işlemin diğer ayrıntılarıdır. Web siteleri, tercih edeceğiniz klinik gibi bu alanda hizmet veren diğer yerler tarafından işlemin kalıcılık durumunu açıklamaktadır. Aşağıdaki alt başlıklar, konuyla ilgili çok sayıda ayrıntıyı içerir. 

SAÇ EKİMİNDEN SONRA SAÇLAR DOĞAL OLARAK UZAR MI? 

Saç ekiminden sonra saçlar uzar mı veya başka sorunlar ortaya çıkabilir. Kelleşme sorunu yaşayan erkekler için tercih edilen saç ekim yöntemi, uygun merkezlerin seçilmesi nedeniyle %96 başarı oranına sahiptir. Bu, bir nevi saç ekiminin kalıcı olmasının nedenidir.

Advertorial İçerik

Düzenleyen:  - Sağlık
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...