Seçim öncesi son miting: Cumhurbaşkanı Erdoğan Beykoz'da vatandaşla buluşacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Seçim öncesi son miting: Cumhurbaşkanı Erdoğan Beykoz'da vatandaşla buluşacak

Seçim 2023 Haberleri

Cumhurbaşkanı adayları, seçimler öncesi son kez halkla buluşuyor. Dün Esenler'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, son mitingini İstanbul Beykoz'da yapacak.

Türkiye, 14 Mayıs'ın ardından yarın yeniden sandık başına gidecek. İkinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçiminde halk, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında bir seçim yapacak.

Cumhurbaşkanı adayları kritik gün öncesi son mitinglerini gerçekleştiriyor. Bu kapsamda İstanbul'da bulunan Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Esenler'de vatandaşlarla buluşmuştu. Bugün ise seçim çalışmalarına yapılacak son miting ile son verilecek.

SAAT 15.00'TE BAŞLAYACAK

Haber7'nin haberine göre; Erdoğan, son mitingini Beykoz'da gerçekleştirecek. Erdoğan'ın Beykoz'u seçmesindeki ana nedenin 'bölgede genellikle Karadenizlilerin yaşaması' olduğu iddia edildi. 14 Mayıs'ta Erdoğan'a en yüksek destek Karadeniz'den gelmişti.

Öte yandan, Karadeniz bölgesinin teröre karşı tutumunun da miting tercihinde önemli olduğu ifade edildi.

Beykoz'daki miting, bugün saat 15.00'te sahil etkinlik alanında düzenlenecek. (Kaynak: Haber7)

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...