Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'sandık' mesajı: Oylarımızla Türkiye Yüzyılı'nı başlatalım

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'sandık' mesajı: Oylarımızla Türkiye Yüzyılı'nı başlatalım

Seçim 2023 Haberleri

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerine saatler kala Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan oy kullanımına ilişkin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda 'Sensiz Olmaz! Yarın, Büyük Türkiye Zaferi için hep beraber sandığa gidelim. 14 Mayıs'ta Meclis'te tecelli eden iradeyi bu kez çok daha güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanlığına yansıtalım. Oylarımızla Türkiye Yüzyılı'nı başlatalım' ifadeleri kullanıldı.

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için Türkiye sandığa gitti ancak adaylardan Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 50+1 kuralını sağlayamadığı için seçimler ikinci tura kaldı.  28 Mayıs'ta yapılacak olan 2. tur için seçimleri için adayların mesaisi devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan milyonlara seslendiği bir mesaj yayımlandı. 

'SENSİZ OLMAZ'

Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Milletimin her bir ferdine sesleniyorum: Sensiz olmaz! Yarın, Büyük Türkiye Zaferi için hep beraber sandığa gidelim." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın paylaşımın tamamı şu şekilde:

"Milletimin her bir ferdine sesleniyorum: Sensiz Olmaz! Yarın, Büyük Türkiye Zaferi için hep beraber sandığa gidelim. 14 Mayıs'ta Meclis'te tecelli eden iradeyi bu kez çok daha güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanlığına yansıtalım. Oylarımızla Türkiye Yüzyılı'nı başlatalım."

https://twitter.com/RTErdogan/status/1662343672581570560

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...