Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ses getirecek paylaşım: Terör elebaşları Kılıçdaroğlu'na alenen oy istedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fotoğraf: Anadolu Ajansı

Seçim 2023 Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Erdoğan, 14 Mayıs'tan önce terör elebaşlarının Kandil'den hemen her gün video çekerek Kılıçdaroğlu için alenen oy istediklerini belirtti.

Son dakika haberi: 14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde yüzde 50+1 üzerinde oy alan aday çıkmaması nedeniyle Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kaldı. İkinci tur, Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Millet İttifakı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında geçecek.

Seçime sayılı günler kala adaylar çalışmalarına hız verdi. Sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanan iki aday, sık sık paylaşımda bulunuyor.

Bugün Sivas ve Malatya'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Erdoğan, terör örgütü elebaşlarının Kandil'den CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na video çekerek oy istediklerini belirtti.

"DESTEĞİ AÇIKÇA DEVAM ETTİRDİLER"

Erdoğan, "14 Mayıs’tan önce terör elebaşları Kandil’den hemen her gün bir video çekerek CHP Genel Başkanı’na alenen oy istediler. Seçim sonrasında da bu zata verdikleri desteği açıkça devam ettirdiler. Elbette bunu babalarının hayrına yapmadılar" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın paylaşımının devamı şöyle:

"Ne CHP Genel Başkanı ne de masadaki arkadaşları, “kana kan, intikam intikam” naraları atanlarla ortak miting düzenlerken asla gocunmadılar, asla utanmadılar.

Şimdi çıkmışlar, tüm bu gerçekleri 5 saniyeye sığdıran, gençlerimizin kıvrak zekâsının ürünü bir video üzerinde arsızca tepiniyorlar, hakaretler savuruyorlar.

"MİLLETİN GÖZÜNDEN KAÇIRMAYA ÇALIŞTIKLARI TÜM REZİLLİKLER..."

Oysaki takke düşmüş, kel görünmüştür; milletin gözünden kaçırmaya çalıştıkları tüm rezillikler tek tek ortaya saçılmıştır.

Ne yaparlarsa yapsınlar; iktidara gelmek, koltuklarını korumak uğruna bölücüler ve FETÖ’cülerle kurdukları ortaklığı gizleyemezler.

"TERÖR İLLETİNDEN MİLLETİMİZİ KURTARACAĞIZ"

Son 40 yıldır ülkemizin başına musallat edilen, tıpkı bir sülük gibi Kürt kardeşlerimizin kanını emen terör illetinden milletimizi kurtaracağız.

CHP Genel Başkanı’nın meydanlarda verdiği sözler de kapalı kapılar ardında yaptığı pazarlıklar da bunu engelleyemeyecek."

https://twitter.com/RTErdogan/status/1661085934887092225

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...