Devlet Bahçeli Diyarbakır'dan seslendi: Görevimiz Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Devlet Bahçeli Diyarbakır'dan seslendi: Görevimiz Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmak

Seçim 2023 Haberleri

Diyarbakır Deprem Konutları Temel Atma Töreni'nde konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, seçime ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. "3 görevimiz var." diyen Bahçeli, "Birinci görevimiz sandığa gitmek olmalı. İkinci görevimizin hizmeti sabote edenlere fırsat tanımamalı. Üçüncü görevimiz ise Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmaktır." ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Diyarbakır'daki deprem konutları temel atma töreninde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Seçime dair mesajlar veren Bahçeli, "Muhterem Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 14 Mayıs'ı 1950'nin 14 Mayıs'ı gibi büyük bir milli irade zaferiyle tescil edilecektir." dedi.  "O sebepten dolayı birinci görevimiz sandığa gitmek olmalı." diyen Bahçeli, "İkinci görevimizin hizmeti sabote edenlere fırsat tanımamalı. Üçüncü görevimiz ise Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmaktır." ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A DESTEK İSTEDİ

İhals Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre, Diyarbakır’daki törende konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bu ülkenin geleceği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi. 

Bahçeli şu ifadeleri kullandı:

“Hepinizin acıyla hatırladığı gibi 6 şubat dünyada ender rastlanabilecek büyük bir felaketi 11 ilimizde milletçe yaşadık. Bu felaketimiz 50 bini aşkın insanımızın hakkın rahmetine kavuşmasına 100 bini aşkın insanımızın yaralanmasına sebep olmuştur. Böyle bir felaket zaman zaman ülkemizin değişik bölgelerinde görülmüştür fakat bu kadar ağır bu kadar acıyla dolu büyük bir felaketi Türkiye ilk defa yaşamaktadır. 

Bu felaketin ortadan kaldırılması önce enkazların ortadan kaldırılması sonra barınma ihtiyacının cevap bulması ve beslenme ihtiyaçlarının yerine getirilmesi gibi önemli bir konunun üzerinde kararlılıkla durmayı gerektirirdi. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin değerli lideri Recep Tayyip Erdoğan bu felaketi ortadan kaldırmaya kararlı bir şekilde yürüdü ve netice itibariyle deprem felaketinde 67 gün içinde birçok kesimde hayatımız normalleşmeye başladı. Bugün büyük bir huzura doğru yürüyüş başladı. Bu büyük felaketi aşacak güçlü bir devlet kararlı bir yönetim bunun altından kalkabilmek için bunun durdurulmaması yavaşlatılmaması gerekir. 

Onun için iki konuda dikkatinizi çekmenizi istiyorum, 21 Temmuz 1946 yılında çok partili döneme geçtik o günden bugüne kadar 51 cumhuriyet hükümeti ülkeyi yönetti. Bunlardan 17 koalisyon 3 tanesi darbe hükümeti bazen de yıkıma uğramış hükümetler oldu. Ama böyle bir dönemde ülkenin huzurunu bulan ve devam ettiren olmadı. Şimdi bu kutlu yürüyüşü sabote etmek isteyenlere fırsat vermeyiniz."

'BÜYÜK BİR MİLLİ İRADE ZAFERİYLE TESCİL EDİLCEKTİR'

Bahçeli, "14 Mayıs'ta bir yanda cumhurbaşkanı seçeceğiz o da adı da belli, hizmeti de belli ve listede de birinci sırada yer alan Recep Tayyip Erdoğan'ı seçmek olmalıdır. İkincisi ise milletimizin fertlerinin TBMM'de temsil edilmesidir. Bir yandan cumhurbaşkanını seçerken bir yandan da milletvekili seçimi yapacağız." dedi.

"Aziz Diyarbakırlılar düne kadar hangi düşüncede olursanız olun öyle dönemler vardır ki böyle günlerde kararlı olmak ve yolu kesmemek gerekir." diyen Devlet Bahçeli, "İşte Cumhurbaşkanlığı hükümet Sistemi 14 Mayıs'ta yolu kesilmeden yoluna devam edecektir. Bunu başaracak olan Cumhurbaşkanımız muhterem Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 14 Mayıs'ı 1950'nin 14 Mayıs'ı gibi büyük bir milli irade zaferiyle tescil edilecektir. O sebepten dolayı birinci görevimiz sandığa gitmek olmalı. İkinci görevimizin hizmeti sabote edenlere fırsat tanımamalı. Üçüncü görevimiz ise Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmaktır." diye konuştu.

(İHA)

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...