Kılıçdaroğlu'ndan bir gaf daha: Ayeti Necmettin Erbakan'ın sözü sandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

Seccadeye basması ile büyük tepki çeken Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gaflarına da bir yenisini daha ekledi. Saadet Partisi'nin etkinliğinde yaptığı konuşmada, İsra Suresi 81'inci ayetini merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın sözü zanneden Kılıçdaroğlu, "Rahmetli Erbakan'ın çok söylediği bir söz var. ‘Hak gelecek ve batıl zail olacak’" ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde seccadeye bastığı görüntülerle olay olmuştu. Seccadeye yanlışlıkla bastığını söyleyen Kılıçdaroğlu, bugün de meşhur gaflarından birine daha imza atarak ayet-i kerime’yi Necmettin Erbakan’ın sözü sandı.

AYETİ ERBAKAN'IN SÖZÜ SANDI

İsra Suresi 81'inci ayetini merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın sözü sanan CHP lideri, Saadet Partisi'nin etkinliğinde yaptığı konuşmada, "Rahmetli Erbakan'ın çok söylediği bir söz var. Hak gelecek ve batıl zail olacak" ifadelerini kullandı. Kurmayların da bozuntuya vermediği salonda Kılıçdaroğlu'nun gafi sonrası büyük alkış tufanı koptu.

GAFLARINA HER GÜN BİR YENİSİ DAHA EKLENİYOR

Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde Konya'da yaptığı konuşmada ise Konya'ya 'ülke', Konfüçyüs'ün sözüne 'Mevlana' demişti. 

"Konya, Hollanda'dan büyük bir ülke. Toprak olarak Hollanda'dan büyük bir ülke" ifadelerini kullanan CHP lideri aynı konuşmada, Konfüçyüs’ün cümlesini Mevlana’nın sözü diyerek alıntılamıştı. 

 

 

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...