Ziya Polat kimdir? AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat nereli, kaç yaşında?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ziya Polat kimdir? AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat nereli, kaç yaşında?

Seçim 2024 Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Türkiye yerel seçimlere gün sayarken AK Parti bugün düzenlediği aday tanıtım toplantısında Adıyaman Belediye Başkan adayını açıkladı. Ziya Polat kimdir?

Yerel seçimler öncesi siyasi partiler adaylarını açıklamaya devam ediyor. AK Parti bugün (18 Ocak) düzenlenen aday tanıtım toplantısında 17'si büyükşehir olmak üzere 48 ilin Belediye Başkan adaylarını açıkladı. Büyükşehir adayları ise merak edildi. Adıyaman Belediye Başkanı adayının açıklanmasıyla Ziya Polat kimdir? sorusu merak edildi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumartesi günü (20 Ocak) tarihinde ise ilçe adaylarını tanıtacağını belirtti. Ziya Polat kimdir? Adıyaman  Belediye Başkan adayı Ziya Polat nereli, kaç yaşında?

ZİYA POLAT KİMDİR?

AK Partı Adıyaman Belediye Başkan adayı Ziya Polat, 1978 yılında Adıyaman'ın Akdere Köyünde doğdu. Eğitim öğretim hayatını Adıyaman'da tamamladı. Bir süre Sakarya'da görev aldı. Sakarya Orman Bölge Müdürü olarak atandı 24.02.2025 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile OGM emrine Müfettiş olarak atandı. Daha sonra milletvekili aday adayı olmak üzere istifa etti. Ziya Polat, 2023 mayıs ayında yapılan Genel Seçimlerde Adıyaman'dan 5. sıra milletvekili adayı olmuştur. Ziya Polat. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti Adıyaman Belediye Başkanı adayı oldu.

Düzenleyen:  - Seçim 2024
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...