DEM Parti Ekrem İmamoğlu'nu destekleyecek mi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
DEM Parti Ekrem İmamoğlu'nu destekleyecek mi?

Seçim Haberleri  / Türkiye Gazetesi

DEM Parti 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde kimi destekleceği merak ediliyor. DEM Parti'nin seçimlerde kent uzlaşısı çerçevesinde geliştirmek istediği ittifaklar da son durum belli oldu. Yerel seçimlerde kritik öneme sahip İstanbul'un adayı ise tartışmalı konulardan biri. DEM Parti Ekrem İmamoğlu'nu destekleyecek mi? DEM Parti İBB adayı çıkarıyor mu?

DEM Parti 31 Mart yerel seçimleri için kent uzlaşısı kapsamında CHP ile görüşmeler geçtiğimiz günlerde tamamlandı Yerel seçimlerde İstanbul'da aday gösterip göstermeyeceğini açıklayan DEM Parti Ekrem İmamoğlu'nun adaylığını destekleyecek mi sorusu araştırılıyor. DEM Parti Ekrem İmamoğlu'nu destekleyecek mi? DEM Parti İBB adayı çıkarıyor mu?

DEM PARTİ EKREM İMAMOĞLU'NU DESTEKLEYECEK Mİ?

DEM Parti, İstanbul için kararını verdi, Ekrem İmamoğlu'nu desteklemiyor. DEM Parti sözcüsü Ayşegül Doğan'ın açıklamasına göre İstanbul seçimlerine kendi adaylarını göstereceklerini açıkladı. Doğan, İstanbul ve diğer şehirlerde aday gösterecekleri yerleri ve adayları 9 Şubat'ta açıklayacaklarını söyledi. 

DEM PARTİ İBB ADAYI ÇIKARIYOR MU?

DEM Parti'nin İBB adayı için Başak Demirtaş'ın adı kulislerde dolaşıyordu. Başak Demirtaş'ın bugün yaptığı açıklamada partiyle karşılıklı istişare ile aday olmayacağını açıkladı. DEM Parti aday açıklamasını 9 Şubat Cuma günü yapcak. 

Düzenleyen:  - Seçim
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...