Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
18 saat 56 dakika önce

İş Dünyası Düsseldorf’ta buluşuyor, fırsatları konuşuyor!

İhlas Medya Grubu’nun aylık ekonomi dergisi Türkiye’de İş Dünyası, Türk ve Alman iş insanlarını Düsseldorf’ta bir araya getirecek ve üçüncü ekonomi buluşmasını gerçekleştirecek.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
03 Mayıs 2024 - 14:52

SPK’dan onay alan Altınay Savunma Teknolojileri, Borsa İstanbul’a geliyor

Savunma sektörünün önemli oyuncusu Altınay Savunma Teknolojileri, SPK’dan halka arz için izin aldı. Yüzde 25’i halka arz edilecek olan Altınay Savunma Teknolojileri’nin, Türkiye için oldukça önemli olan Altay Tankı, Milli Muharip Uçak KAAN, Milli Gemi MİLGEM gibi projelerde imzası bulunuyor.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
02 Mayıs 2024 - 16:01

Türkiye’nin en büyük moda markalarından Koton, halka arz oluyor

Türkiye’nin en beğenilen kadın giyim markası olan Koton, halka arz oluyor. Yurt içi ve yurt dışındaki 437 mağazası ve online satış kanallarıyla 70 ülkede ürünlerini satışa sunan Koton, halka arzdan elde edeceği gelirle global bir moda markası olma yolculuğunu büyütecek yatırımlar gerçekleştirmeyi hedefliyor. Koton, orta vadede yurt içi ve yurt dışında 130 ile 150 yeni mağaza açmayı planlıyor.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
01 Mayıs 2024 - 17:03

Yaşam alanlarınızın uzmanı Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nden yaz için öneriler

3 yıla ek 7 yıl ile toplam 10 yıl garanti avantajı sunan tek marka olma özelliğini ile ön plana çıkan Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, klima kullanıcılarının konforlu bir yaz mevsimi deneyimleyebilmesi için cihazların doğru kullanılması ve periyodik bakımlarının ihmal edilmemesi gerektiğinin altını çiziyor. Klimanın verimliliğini artırmak, enerji tüketimini azaltmak ve uzun ömürlü olmasını sağlamak için klimaların periyodik bakımının yılda en az iki kez yaptırılması önem taşıyor.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
01 Mayıs 2024 - 14:49

Katılımevim 2024 yılının ilk üç ayında dönem net karını yüzde 1972 artırdı

Türkiye'nin önde gelen faizsiz finans kuruluşları arasında yer alan BDDK lisanslı Katılımevim, 2024 yılının ilk çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Şirket, 1 Ocak – 31 Mart 2024 tarihlerini kapsayan dönemde dönem net karını bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 1972 artırarak 706,2 milyon TL net kar elde etti.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
30 Nisan 2024 - 17:25

Deprem izolatörlü v yeşilada ile sarsılmaz yatırım fırsatı

İsra Holding tarafından hayata geçirilmekte olan ve İstanbul’un deprem izolatörleriyle donatılmış en büyük projeleri arasında yer alan V Yeşilada projesinin ilk etabı V Yeşilada Göl’de çalışmalar sürüyor. Toplamda 769 konut ve 48 villadan meydana gelen V Yeşilada, üstün inşaat teknolojisi ve sahip olduğu sosyal donatı alanlarıyla benzersiz bir yaşam imkanı sunacak. Büyük bölümü yeşil alana ayrılan projede satış öncesi inşaat faaliyetleri son sürat devam ediyor.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
30 Nisan 2024 - 12:35

İsviçre merkezli şirket yeniden Türkiye pazarında! GF Machining Solutions, Türkiye’de büyümeye odaklanıyor

Takım ve kalıp imalat endüstrisi ve hassas parça üreticileri için dünyanın önde gelen makine, Otomasyon çözümleri ve hizmetleri sağlayıcısı olan İsviçre merkezli GF Machining Solutions (GFMS), Türkiye’deki operasyonlarını genişletmeye ve yerel pazarda büyümeye hazırlanıyor. Havacılık, otomotiv, tıp, enerji, bilgi ve iletişim teknolojileri (ICT) ve elektronik endüstrileri gibi çeşitli sektörlerde teknik çözüm ve hizmetler sunan GFMS, yeni dönemde Türkiye’deki varlığını güçlendirmeyi hedefliyor.
 - CANiK’ten Afrika ihracatına TTI Combat dopingi
30 Nisan 2024 - 12:21

CANiK’ten Afrika ihracatına TTI Combat dopingi

Dünyanın bir uçtan diğer ucuna en büyük savunma, avcılık ve atıcılık fuarlarında etkinliğini devam ettiren CANiK, son olarak Güney Afrika’daki HuntEX fuarında yer aldı. Geçen yıl Güney Afrika ihracatını önceki yıla göre 11 kat artıran CANiK, yeni başarılara imza atmak üzere en gözde ürünlerini burada vitrine çıkardı.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
29 Nisan 2024 - 14:48

Hepsipay, müşterilere ve perakendecilere güvenli alışveriş imkanı sunuyor

Hepsiburada Finansal Hizmetler Üst Yöneticisi (CEO) Erkin Aydın, "Hepsipay İle Öde" seçeneği olan sitelerde müşterilerin ek bilgi girmeden, kredi kartı bilgileri paylaşmadan ödemelerini yaptıklarını söyledi.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
29 Nisan 2024 - 03:19

Quick Sigorta’dan deprem bölgesine yeni okul müjdesi

Quick Sigorta Gülseren - Hüseyin Doğan İlkokulu öğrencilerinin çizdiği resimler 6 Şubat depremlerinde kardeşlerini, evlerini kaybeden arkadaşları umut oldu. Sergilenmeye başlayan resimler Hatay’daki depremzedeler için yeni bir okulun müjdesi oldu.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
29 Nisan 2024 - 03:18

Aveon Global Sigorta çiftçilerin yanında olmaya devam ediyor

Aveon Global Sigorta, çiftçilerin yanında olmaya devam ediyor. Geleneksel Tarım Sigortası ile tapu alamayan arazilerde yetiştirilen meyveler dâhil olmak üzere tüm ürün çeşitlerini güvence altına alıyor. 
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
26 Nisan 2024 - 16:02

Elektrikli araç şarj ağında yeni bir işbirliği daha geldi

RHG Enertürk Enerji, elektrikli araç şarj istasyonları için Türkiye’nin büyük mobilya markalarıyla başlattığı iş birliklerine hız kesmeden devam ediyor.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
26 Nisan 2024 - 15:59

Doğa Koleji’nin bağımsız anaokulu markası ‘Doğa Mini’ açılıyor

Türkiye’de okul öncesi eğitimin öncüsü olmayı hedefleyerek yola çıkan; Doğa Kolejinin bağımsız anaokulu markası DOĞA MİNİ, Çamlıca kampüsünde gerçekleştirdiği lansmanla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın hemen ardından tanıtıldı.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
26 Nisan 2024 - 15:48

Hepsiburada Premium Anne Çocuk Kulübü Açıldı

Hepsiburada, ebeveynlere alışveriş deneyimlerini üst seviyeye taşıyacak “Premium Anne Çocuk Kulübü”nü tanıttı. Hepsiburada Premium Anne Çocuk Kulübü, markalardan ayrıcalıklı indirimler, eğlence fırsatları gibi avantajlarla ebeveynlerin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
26 Nisan 2024 - 15:03

Akbal: “Fuzul Ventures olarak Stratejik Ortaklıklar Kurmak İstiyoruz”

Fuzul Ventures Yönetim Kurulu Başkanı Y. Furkan Akbal, Fuzul Ventures olarak girişimcilik ekosistemi içerisinde stratejik ortaklıklar kurmak istediklerini söyledi. Akbal, “Dijital devrimin içerisindeyiz.” dedi.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
25 Nisan 2024 - 22:24

Global finans ve teknoloji temsilcileri, Agora Fintech Fuarı'nda bir araya geldi

Agora Fintech etkinliği Türkiye'yi fintek sektöründe öncü bir ülke olarak konumlandırma hedefini güçlendirmek için uluslararası fintek derneklerini, sektör profesyonellerini ve finans uzmanlarını bir araya getirdi.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
25 Nisan 2024 - 17:32

Yapay zeka geleceğini şekillendiriyor: AI Tomorrow Summit 2024 başlıyor!

Yapay Zeka Politikaları Derneği (AIPA), alanında Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın sayılı yapay zeka zirvelerinden biri olan “AI Tomorrow Summit 2024”ü düzenlemek için hazırlıklarını tamamladı. Ankara'da 23-24 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan zirve, ulusal ve uluslararası yapay zeka uzmanlarını bir araya getirerek sektördeki en son gelişmeleri ve gelecek projeksiyonlarını tartışacak.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
25 Nisan 2024 - 17:24

Agora Fintech Fuarı, global finans ve teknoloji temsilcilerini İstanbul’da bir araya getirdi

Agora Fintech etkinliği Türkiye’yi fintek sektöründe öncü bir ülke olarak konumlandırma hedefini güçlendirmek için uluslararası fintek derneklerini, sektör profesyonellerini ve finans uzmanlarını bir araya getirdi.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
22 Nisan 2024 - 14:24

Canik çocukları geleceğe kök salıyor

CANiK, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı fidan dikimi ile kutladı. Samsun’da gerçekleştirilen ‘CANiK Çocukları Geleceğe Kök Salıyor’ etkinliğine tüm CANiK çalışanları, yöneticileri ve aileleri birlikte katıldı.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
22 Nisan 2024 - 11:37

ENYAKIT'tan çocuklara 'Çevren Geleceğindir' eğitimi

Türkiye'nin ilk elektrikli şarj işletmecisi lisansının sahibi olan ENYAKIT, gelecek nesillerin çevre ve sürdürülebilirlik konularında bilinçlenmesine katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Çevren Geleceğindir’ projesi kapsamında çocuklarla bir araya geldi.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
19 Nisan 2024 - 09:49

“Blockchain tabanı ile birlikte yapay zekaya önem veren firmalar bayrağı önde tutacak”

Türkiye’nin inovasyon, beyin ve yazılım anlamında uluslararası boyutta çok ileride gittiğini ve sadece itici güce ihtiyacın olduğunu belirten BankPozitif Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Kork, “Gelecek artık yazılım ve yapay zekadan oluşuyor. Yapay zeka olmadan bankacılık ve ödeme sistemlerinde herhangi bir şey söz konusu olmayacak. Blockchain tabanı ile birlikte yapay zekaya önem veren firmalar bayrağı önde tutacaktır" dedi.
Sona Git