İpragaz 12 kg ev tüpünde büyük indirimde son 2 gün! Kalıtım hakkı dolmadan hemen sipariş verin

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İpragaz 12 kg ev tüpünde büyük indirimde son 2 gün! Kalıtım hakkı dolmadan hemen sipariş verin

Şirket Haberleri Haberleri

Turkcell Bizce mobil uygulamasını kullananlara kaçırılmayacak bir fırsat sunuldu. İpragaz’ın 12 kiloluk ev tüpü sadece 320 liraya satılacak. Kampanya koşulları ve detaylar belli oldu…

Türkiye’nin en çok tercih edilen tüp markalarından İpragaz, mart ayına özel kampanya başlattı. İpragaz’ın resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda Turkcell Bizce mobil uygulamasını kullananlara büyük fırsat sundu. Kampanyadan yararlanan Turkcell Bizce uygulaması kullanıcıları 12 kiloluk ev tüpünü sadece 320 TL’ye satın alabilecek.

Turkcell Bizce mobil uygulamasında “şifre al” butonunu tıklayarak veya SMS ile IPRAGAZ yazıp 2263’e gönderen kişiler, kampanya şifresi alabilecek. Bu şifrenin İpragaz’dan tüp alırken sipariş sırasında hat numarası ile birlikte bayiye söylenmesi yeterli olacak. Kampanya, 12 kiloluk ev tüplerinde ve sadece kampanyaya katılan bayilerde geçerli olacak. Kampanyanın son katılım tarihi 14 Mart 2023 saat 23:59 olarak belirlendi.

İpragaz 12 kg ev tüpünde büyük indirimde son 2 gün! Kalıtım hakkı dolmadan hemen sipariş verin

TURKCELL BİZCE KULLANICILARINA BÜYÜK FIRSAT

Turkcell Bizce uygulamasını kullananlar, hem mobil uygulama üzerinden hem de SMS ile kampanyaya katılım hakkı elde edebiliyor. Kampanyaya katılan bayilerde 14 Mart’a kadar geçerli 12 kg ev tüpü 320 lira fırsatını hemen değerlendirebilirsiniz. Türkiye’de en çok satan tüp markalarından İpragaz’ın resmi internet sitesinde kampanya detayları açıklandı. Buna göre bir hat bu kampanyadan 45 gün içinde sadece 1 kez yararlanabilecek.

12 KG EV TÜPÜ FİYATI 320 TL OLDU

İpragaz’ın sadece sınırlı süre için başlattığı 12 kg ev tüpü fiyatında indirim kampanyası büyük ilgi görüyor. Ev ekonomisine destek için başlatılan bu kampanyada aylık 100 bin katılım hakkı sınırı bulunuyor. Dolayısıyla Türkiye çapında aylık 100 bin katılım hakkı dolduktan sonra indirim fırsatından yararlanmak mümkün olmuyor.

14 Mart Salı günü gece 23:59’a kadar devam edecek İpragaz 12 kg ev tüpü 320 lira kampanyasının detayları belli oldu. Bu kampanya sadece bireysel müşteriler için geçerli olmakla birlikte iş yeri aboneleri yararlanamıyor. Müşteriler aldıkları şifreyi kendilerine en yakın İpragaz bayisine söyleyerek 12 kg ev tüpünü 320 liraya satın alabiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...