Türkiye'ye özgü bir kampanya: Efsaneye karşı 'Son Pazar' indirimi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Türkiye'ye özgü bir kampanya: Efsaneye karşı 'Son Pazar' indirimi

Ekonomi Haberleri

‘Black Friday’ ve ‘Efsane Cuma’ gibi isimlerle her yıl kasım ayında düzenlenen kampanyalar olduğunu belirten Hakan Çevikoğlu, "Ülkemizin kendine özgü bir indirim günü olmasını istedik ve her yılın son pazar gününü ‘Yılın Son Pazarı’, ‘Türkiye’nin Pazarı’ olarak ilan ettik. Oldukça ilgi gördü” ifadelerini kullandı.

FERHAT EKİNCİ'NİN HABERİ

Türkiye’de, e-Ticaret’e olan rağbet her geçen gün artarken, 2022’nin e-Ticaret’te rekor yılı olması bekleniyor. Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD) Başkan Yardımcısı ve PttAVM Genel Müdürü Hakan Çevikoğlu “Bu yıl sektörümüzün 700 milyar lira civarında bir hacme ulaşmasını bekliyoruz. Kasım ayı beklentinin üzerinde çok hareketli geçti. Türkiye’nin yerli e-Ticaret lokomotifi olarak yılın son günlerini bize özgü bir kampanya ile kapatacağız. Yılın son pazar gününe yönelik önemli indirimlerle halkımıza daha uygun fiyatlarla ürün ulaştırmaya çalışacağız” dedi.

YILIN İLK IŞIKLARINA KADAR İNDİRİM

Çevikoğlu, ‘Black Friday’, ‘Efsane Cuma’ gibi isimlerle her yıl kasım ayında düzenlenen kampanyaları hatırlatarak “Ülkemizin kendine özgü bir indirim günü olmasını istedik ve her yılın son pazar gününü ‘Yılın Son Pazarı’, ‘Türkiye’nin Pazarı’ olarak ilan ettik. Oldukça ilgi gördü” ifadelerini kullandı.

PttAVM’nin 40 bine yakın tedarikçi ve 50 milyona yakın ürünle hizmet vermeye devam ettiğini aktaran Çevikoğlu “‘Yılın Son Pazarı’, ‘Türkiye’nin Pazarı’ kampanyamızı iki yıldır uyguluyoruz. Yılın son haftasını yılın ilk ışıklarına kadar tüm sektörlerde büyük indirimlerle taçlandırmak istiyoruz. Tüm sektörlerde üretici ve satıcılar bu yıldan kalan ürünlerini bitirmek için platformumuzda buluşacak” diye konuştu.

Türkiye'ye özgü bir kampanya: Efsaneye karşı 'Son Pazar' indirimi

EKİPLER FİYAT DEĞİŞİKLİKLERİNİ TAKİP EDECEK

Çevikoğlu kampanya ile ilgili olarak da şu bilgileri verdi: Vatandaşlarımızı kimi kategorilerde yüzde 40’a varan indirimlerle buluşturmayı planlıyoruz. Bu kampanya hem vatandaşlarımız, hem de faaliyette olan satıcılarımız için bir fırsat olacak. Öte yandan indirim noktasında muhtemel fırsatçılıkları hâlihazırda yeni yasamız engelliyor. Bizler de fiyat değişikliklerini yakından takip ederek sorunlu alışverişleri minimum seviyeye çekeceğiz.

KOOPERARİF ÜRÜNLERİ İLGİ GÖRÜYOR

Kooperatif ürünlerinin platformda oldukça ilgi gördüğüne de değinen Çevikoğlu “Hâlihazırda Toprak Mahsulleri Ofisi, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, Atatürk Orman Çiftliği ve Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü'nün ürünlerini vatandaşlarımıza uygun fiyatlarla ulaştırıyoruz. Yeni dönemde ürün yelpazemizi genişleterek vatandaşa daha fazla ürünü buluşturacağız” dedi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...