Keenetic akıllı evde kesintisiz bağlantı sunuyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Keenetic akıllı evde kesintisiz bağlantı sunuyor

Şirket Haberleri Haberleri

Keenetic, Wi-Fi 6 destekli AX1800 sınıfı kablosuz hız sunan VDSL/ADSL modem router cihazı Keenetic Hopper DSL‘i duyurdu. Gelişmiş VDSL/ADSL özelliklerinin bulut temelli KeeneticOS ile birlikte uyum içinde çalıştığı Keenetic Hopper DSL,Wi-Fi 6 ile akıllı ev ve işletmelerde kesintisiz bağlantı sunuyor.

Keenetic Hopper DSL modeli özellikle yüksek donanım gerektiren ağ ortamları için güçlü donanım özelliklerine sahip. 900MHz çift çekirdek işlemcisi ve 256MB DDR3 hafızası (RAM) ile VPN, asimetrik hız sınırlama, torrent istemci gibi zorlu ağ görevlerinin kolaylıkla üstesinden gelebiliyor. USB3.0 portu ve KeeneticOS yazılımının sunduğu WebDAV ve KeenDNS gibi özellikler, cihazınıza istediğiniz yerden erişmenize ve hatta Keenetic cihazınızı kişisel bir bulut depolama gibi kullanmanıza imkan tanıyor.

ETHERNET PORTU ÜZERİNDEN YEDEKLEME İÇİN DE KULLANILABİLİYOR

Keenetic Hopper DSL ile 1800Mbps’ye kadar Wi-Fi hızlarına ulaşmak mümkün. MU-MIMO, OFDMA, Beamforming ve Airtime Fairness gibi özellikleri ile de Keenetic Hopper DSL modeli çok kullanıcılı, yüksek yoğunluklu Wi-Fi gerektiren ortamlarda gecikmelerin azalmasını ve daha fazla verinin daha kısa sürelerde iletilmesini sağlıyor. Cihazda 4 adet yönlenebilir harici anten bulunuyor. İstemcilerin yoğun olduğu bölgelere doğru anten yönlerini ayarlaya bilmenize ve daha verimli bir kablosuz ağ kurulmasına imkan tanıyor.

Temel VDSL/ADSL, istenirse fiber internetler ethernet portu üzerinden yedekleme için de kullanılabiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...