Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
31 Ekim 2022 - 13:10

Koltuk takımlarında sonbahar fırsatları başladı

Koltuk takımı kampanyalarıyla dikkat çeken Gündoğdu Mobilya’da Sonbahar rüzgârı esiyor. İşte detaylar…
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
28 Ekim 2022 - 16:49

‘Yarını Kodlayanlar' projesinden 30 köy okuluna teknoloji sınıfı

Türkiye Vodafone Vakfı ve Habitat Derneği tarafından 6 yıl önce hayata geçirilen ‘Yarını Kodlayanlar’ projesi, kırsal bölgelerde kurulan teknoloji sınıflarıyla eğitime katkısını sürdürüyor.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
26 Ekim 2022 - 19:34

'Son çeyrekte konutta yabancıya satışlar artacak'

Türkiye’ye gelen doğrudan yatırımı artırmak ve özellikle Avrupa ile adil rekabet için ‘Golden Visa’ hamlesinin stratejik olduğu vurgulandı. Türkiye’de bir yabancı konut almak için ortalama 245 bin 800 dolar yatırım yapıyor.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
24 Ekim 2022 - 17:16

Sabancı Holding, sürdürülebilirlikteki iyi uygulamalarını Tokyo'da iş dünyası ile paylaşacak

Sabancı Holding Üst Yöneticisi Cenk Alper, tüm katılımcılara açık şekilde düzenlenecek "2023 Japonya G7 Zirvesi'ne Doğru-CEO'lar İçin Görünüm" başlıklı ana oturumda konuşmacı olarak yer alacak.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
24 Ekim 2022 - 10:54

Engin Altan Düzyatan’ın Eminevim ile ikinci reklam filmi yayınlandı

Tasarruf finansman sektörüne 30 yılı aşkın süredir liderlik eden Eminevim, markanın reklam yüzü olan Engin Altan Düzyatan’ın rol aldığı yeni reklam filmini yayınladı. Filmde araba, motosiklet ve karavanda göreceğimiz başarılı oyuncu Düzyatan, Eminevim’in “Var bir koltuk çıkanınız” mottosuyla bu kez yeni araç finansmanı kampanyasını tanıtıyor.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
21 Ekim 2022 - 14:21

U.S. Polo Assn. ile 'Doğayı Keşfet'

Mevsimin eşsiz dokusunu canlı tonlarla yansıtan U.S. Polo Assn. ’22 Sonbahar Koleksiyonu, doğanın büyüleyici atmosferini keşfetmen için sevdiklerinle seni bir araya getiriyor. Koleksiyon, gerçekleştireceğiniz sonbahar keşiflerinizde sizleri unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor. 
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
21 Ekim 2022 - 14:16

Pierre Cardin Sonbahar & Kış '22 Koleksiyonu

Yenilenen kadın ve erkek koleksiyonlarıyla Pierre Cardin Sonbahar & Kış 22/23 kreasyonunu, unutulmaz tarihi yolculuklara ev sahipliği yapan Orient Express’ten aldığı ilhamla yorumluyor. Geçmişten günümüze süre gelen Fransız şıklığını genç ve dinamik bir ruhla harmanlayan Pierre Cardin, sonbahar ve kış mevsimlerinin göz alıcı renk paletine sahip parçalarıyla; kahverengi, bej, grimsi mavi, turuncu ve koyu yeşil tonlarının etkisinde seçkin bir koleksiyonla yenilenmesini sürdürüyor.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
21 Ekim 2022 - 14:07

Akyapı yeni reklam filmleriyle Bıg Country projesini tanıttı

Konut, ofis, sanayi ve ticari projeleriyle 25.yılına giren Akyapı, 1,2 Milyar TL yatırım değerine sahip villa projesi Big Country’i satışa çıktı. Reklam filmleriyle de bugüne kadar hayata geçirdiği projelerle birlikte, Büyükçekmece’deki göl ve deniz manzaralı villa projesi Big Country’i tanıttı.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
20 Ekim 2022 - 12:47

Koza Altın- millet el ele! Örnek olmaya devam ediyor

Koza Altın İşletmeleri, CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Çelik ile birlikte yepyeni bir kimlik ortaya koyarak bütün dikkatleri üzerine çekiyor. Çelik göreve geldiği ilk günden itibaren “Milletin şirketinin imkanlarını milletle paylaşıyoruz” sloganı ile yepyeni bir dönem başlattı.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
19 Ekim 2022 - 16:26

DİMES'e ‘Yılın Pazarlama Ekibi' ödülü

Pazarlamasyon tarafından Marketing Meetup etkinliği içerisinde düzenlenen The Hammers Awards ödüllerinde, pazarlama profesyonellerinin değerlendirmesiyle üst üste 2 yıl ‘Yılın Pazarlama Ekibi’ olarak seçilen DİMES pazarlama ekibi, 3 kategoride altın, 3 kategoride gümüş ödülün kazananı oldu.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
18 Ekim 2022 - 16:22

Türk şirketten Rusya'ya fuar yatırımı

Nobel Expo Uluslararası Fuarcılık, Rusya’nın yeni ve modern sergi alanlarından biri olan Ekaterinburg’taki Ural Expo Fuar ve Kongre Merkezi ile ortaklık anlaşması yaparak Türkiye için münhasırlık aldı.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
20 Ağustos 2020 - 08:19

Pandemide servetleri tavan yaptı

Pandemi dünyayı ekonomik krize sürüklerken, ABD’nin en zengin 12 isminin kişisel serveti 283 milyar dolar arttı. Elon Musk, servetini üçe katladı. Listede Jeff Bezos, Bill Gates, Mark Zuckerberg ve Google'ın kurucuları da var
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
21 Haziran 2020 - 05:51

Sahte siteler üzerinden iş vaadiyle dolandırıyorlar

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), sahte web sitelerine karşı uyardı. İŞKUR'dan yapılan açıklamada, birtakım sahte web sitelerinin, kurumun adını kullanarak vatandaşların şahsi verilerini çaldığı, kayıt parası karşılığında iş vaadinde bulunarak maddi menfaat temin ettiği belirtildi.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
11 Haziran 2019 - 14:43

Bayram tatilinin ekonomik büyüklüğü 10 milyar TL'yi aştı

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, Ramazan Bayramı öncesinde 10 milyar TL’lik ekonomik büyüklük öngördüklerini ve bunun aşıldığını bildirdi.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
12 Aralık 2018 - 07:32

Yerli tüketim tavan yaptı

Yükselen dövize karşı başlatılan “yerli” hamlesi meyve verdi. Raflarda yerlilerin ağırlığı yüzde 95’e çıktı. Sadece bu yıl yerli tüketim, yüzde 20’nin üzerinde arttı
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
26 Temmuz 2018 - 03:46

Facebook'un ikinci çeyrek kârı yüzde 31 arttı

Facebook'un bu yılın ikinci çeyreğinde net karı, geçen senenin aynı dönemine göre, yaklaşık yüzde 31 artış gösterdi.
Başa Dön