Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
06 Aralık 2022 - 17:30

Yeşil Hidrojen Üreticileri Derneği ilk genel kurulu yapıldı

Yeşil Hidrojen Üreticileri Derneği (H2DER) genel kurulu, İstanbul Swiss Hotel’de gerçekleştirildi. Yeni yönetim kurulu ve dernek organlarının belirlendiği genel kurulda, Başkanlığa seçilen Yusuf Günay, yeşil hidrojen üretim ve kullanımını, yeşil dönüşümün en önemli aşaması olarak gördüğünü söyledi.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
02 Aralık 2022 - 10:52

MESİAD Başkan adayı Oruç: Üyelerimizi tüm dünya tanıyacak

Merter Sanayici ve İşadamları Derneği (MESİAD) Başkan adayı Gürbüz Oruç bu sabah düzenlediği basın toplantısında hedeflerini anlattı. Başkan adayı Oruç, ‘’Ben ve ekibim, MESİAD için hem Türkiye hem de tüm uluslararası anlamda gerçekleştireceğimiz önemli projelerle geliyoruz.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
28 Kasım 2022 - 14:50

Sağlıklı Evler Ormanköy’de yaşam başladı

DAP Gayrimenkul, taahhüt edilen teslim süresinin 36 ay olduğu Emlak Konut GYO güvencesiyle geliştirilen Ormanköy projesini, pandemi döneminin tüm zorluklarına rağmen 24 ayda teslim ediyor. Projede ilk satılan evler bugün itibarıyla 5-6 kat değer kazandı.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
25 Kasım 2022 - 14:23

Faruk Çiçek: Seyid Lojistik filosuna iki kuru yük gemisi katacağız

Lojistik sektörünün köklü firmalarından Seyid Lojistik’in patronu Faruk Çiçek, şirketin 2023 hedeflerini açıkladı. Çiçek, “Ülkemiz denizyolu taşımacılığında konumu ve limanları sayesinde lider ülkeler arasına girmeye aday. Biz de bu alandaki ağırlığımızı artırmak için 50 milyon dolar yatırımla iki kuru yük gemisi alımı yapacağız.” ifadelerini kullandı.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
25 Kasım 2022 - 14:14

Metatime, Türkiye’den dünyayı saracak, üç yılda 100 milyar dolardan fazla pazar payına ulaşacak

Metatime, 70’in üzerinde yenilikçi ürünün bulunduğu blockchain ekosistemiyle, Türkiye’den dünyaya yayılan bir dijital transformasyon sürecine öncülük edecek.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
20 Kasım 2022 - 19:59

Afyonkarahisar'da feci kaza! Arabaya tren çarptı

Afyonkarahisar’da meydana gelen feci kazada yolcu treninin çaptığı araba 200 metre sürüklendi. Kazada araç sürücüsü canından oldu.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
07 Kasım 2022 - 15:42

Hepsiburada’nın Efsane Kasım’ı hızlı başladı, ilk 6 günde 7,5 milyon ürün satıldı

Hepsiburada, Efsane Kasım dönemine hızlı başladı. Kasım’ın ilk 6 gününde müşteri sayısı yaklaşık 2, sipariş ise 2,5 katına çıktı.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
07 Kasım 2022 - 14:28

Ulusoy Un, Türkiye'nin en büyük un üreticisi oldu

Türkiye’nin Borsada işlem gören tek ve en büyük un üreticisi Ulusoy Un, Samsun Organize Gıda Sanayi’de hayata geçirdiği 50. Yıl Üretim Tesisi’yle birlikte buğday işleme kapasitesini 900 ton/günden 3925 ton/güne çıkardı. Halka arz olduğu Kasım 2014 yılından bu yana buğday işleme kapasitesini 4,5 kat artıran Ulusoy Un’un hedefi, 2029 yılında Türkiye’nin en büyük tarımsal sanayi ve gıda şirketi olmak.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
07 Kasım 2022 - 13:21

Millenicom'un yeni genel müdürü Ömür Önk oldu

Millenicom’da genel müdürlük görevine Ömür Önk getirildi. 2019 yılından bu yana SOCAR Türkiye şirketlerinde üst düzey yöneticilik yapan Ömür Önk, yeni görevine Eylül 2022 itibarıyla başladı.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
07 Kasım 2022 - 13:17

Ödeme alma ve tahsilat süreçleri için yeni platform

Ödeme sistemleri alanında faaliyet gösteren MOKA, bayilik sistemiyle çalışan üye işyerlerinin, ödeme alma ve tahsilat süreçlerini yönetebilecekleri işlem paneli Mahsupp’u hayata geçirdi.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
07 Kasım 2022 - 13:08

Damat Tween, GoArt Evreni’nde ilk mağazasını açan markalardan oldu

Dünya moda perakendesinin öncü markası Damat Tween, GoArt’ın meta evreninde ilk meta mağazayı açan moda markası oldu.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
02 Kasım 2022 - 09:27

Türk ayakkabıları İtalya'da ilgi çekti

Yerli firmalar ürünlerini dünyanın ayakkabı modasının merkezi olarak sayılan Milano’da gerçekleştirilen MICAM Deri Ayakkabı Fuarı’nda sergiledi.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
31 Ekim 2022 - 13:10

Koltuk takımlarında sonbahar fırsatları başladı

Koltuk takımı kampanyalarıyla dikkat çeken Gündoğdu Mobilya’da Sonbahar rüzgârı esiyor. İşte detaylar…
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
28 Ekim 2022 - 16:49

‘Yarını Kodlayanlar' projesinden 30 köy okuluna teknoloji sınıfı

Türkiye Vodafone Vakfı ve Habitat Derneği tarafından 6 yıl önce hayata geçirilen ‘Yarını Kodlayanlar’ projesi, kırsal bölgelerde kurulan teknoloji sınıflarıyla eğitime katkısını sürdürüyor.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
26 Ekim 2022 - 19:34

'Son çeyrekte konutta yabancıya satışlar artacak'

Türkiye’ye gelen doğrudan yatırımı artırmak ve özellikle Avrupa ile adil rekabet için ‘Golden Visa’ hamlesinin stratejik olduğu vurgulandı. Türkiye’de bir yabancı konut almak için ortalama 245 bin 800 dolar yatırım yapıyor.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
24 Ekim 2022 - 17:16

Sabancı Holding, sürdürülebilirlikteki iyi uygulamalarını Tokyo'da iş dünyası ile paylaşacak

Sabancı Holding Üst Yöneticisi Cenk Alper, tüm katılımcılara açık şekilde düzenlenecek "2023 Japonya G7 Zirvesi'ne Doğru-CEO'lar İçin Görünüm" başlıklı ana oturumda konuşmacı olarak yer alacak.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
24 Ekim 2022 - 10:54

Engin Altan Düzyatan’ın Eminevim ile ikinci reklam filmi yayınlandı

Tasarruf finansman sektörüne 30 yılı aşkın süredir liderlik eden Eminevim, markanın reklam yüzü olan Engin Altan Düzyatan’ın rol aldığı yeni reklam filmini yayınladı. Filmde araba, motosiklet ve karavanda göreceğimiz başarılı oyuncu Düzyatan, Eminevim’in “Var bir koltuk çıkanınız” mottosuyla bu kez yeni araç finansmanı kampanyasını tanıtıyor.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
21 Ekim 2022 - 14:21

U.S. Polo Assn. ile 'Doğayı Keşfet'

Mevsimin eşsiz dokusunu canlı tonlarla yansıtan U.S. Polo Assn. ’22 Sonbahar Koleksiyonu, doğanın büyüleyici atmosferini keşfetmen için sevdiklerinle seni bir araya getiriyor. Koleksiyon, gerçekleştireceğiniz sonbahar keşiflerinizde sizleri unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor. 
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
21 Ekim 2022 - 14:16

Pierre Cardin Sonbahar & Kış '22 Koleksiyonu

Yenilenen kadın ve erkek koleksiyonlarıyla Pierre Cardin Sonbahar & Kış 22/23 kreasyonunu, unutulmaz tarihi yolculuklara ev sahipliği yapan Orient Express’ten aldığı ilhamla yorumluyor. Geçmişten günümüze süre gelen Fransız şıklığını genç ve dinamik bir ruhla harmanlayan Pierre Cardin, sonbahar ve kış mevsimlerinin göz alıcı renk paletine sahip parçalarıyla; kahverengi, bej, grimsi mavi, turuncu ve koyu yeşil tonlarının etkisinde seçkin bir koleksiyonla yenilenmesini sürdürüyor.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
21 Ekim 2022 - 14:07

Akyapı yeni reklam filmleriyle Bıg Country projesini tanıttı

Konut, ofis, sanayi ve ticari projeleriyle 25.yılına giren Akyapı, 1,2 Milyar TL yatırım değerine sahip villa projesi Big Country’i satışa çıktı. Reklam filmleriyle de bugüne kadar hayata geçirdiği projelerle birlikte, Büyükçekmece’deki göl ve deniz manzaralı villa projesi Big Country’i tanıttı.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
20 Ekim 2022 - 12:47

Koza Altın- millet el ele! Örnek olmaya devam ediyor

Koza Altın İşletmeleri, CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Çelik ile birlikte yepyeni bir kimlik ortaya koyarak bütün dikkatleri üzerine çekiyor. Çelik göreve geldiği ilk günden itibaren “Milletin şirketinin imkanlarını milletle paylaşıyoruz” sloganı ile yepyeni bir dönem başlattı.
Başa Dön Sona Git