Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
16 Mart 2023 - 11:20

Türk fintek şirketleri Dubai'de yatırımcılarla buluştu

Türkiye'den 30’u aşkın fintek şirketi, Türk-Arap Ekonomik Forumu’na katıldı. Forumda iki ülke arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi yönünde açıklamalar yapıldı. Forumda konuşan Cumhurbaşkanlığı Yatırım ve Finans Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu, Türk-Arap iş birliğinin iki ülke açısından önemini vurgularken, hızla ilerleyen bu ticari iş birlikteliklerinin daha ileri seviyeye taşınması gerektiğini dile getirdi.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
15 Mart 2023 - 11:46

Bu marketten yapılacak alışverişlerde anında 300 TL indirim uygulanacak! Detaylar belli oldu! 13 Nisan son tarih

Market alışverişlerini uyguna getirmek isteyenler için yeni destekler duyurulmaya devam ediyor. Bu marketten alışveriş yapanlara 300 TL indirim uygulanacak. İşte detaylar…
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
14 Mart 2023 - 18:23

8’li kağıt havlular, 1 KG çaylar, 5 KG yüzey temizleyicileri… Hepsi 1 TL’ye düştü! İndirimden yararlanmak için acele edin! Son tarih…

Başlattığı 1 TL günleri kapsamında çayları ve kahveleri 1 TL’ye düşüren o site, aynı zamanda kağıt havlu ve yüzey temizleyicilerde de indirime gitti. İşte o site…
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
14 Mart 2023 - 17:09

Öğrencilere büyük ulaşım desteği! Yurt içi uçuşlarda yüzde 50 indirim uygulanacak! THY'den duyuru yapıldı! Yurt dışı uçuşunda da geçerli!

Öğrencilere ulaşım destekleri verilmeye devam ediyor. THY’den öğrencilere yönelik kampanya duyuruldu. Yurt içinde yüzde 50, dış hatlarda yüzde 10’a varan indirim uygulanacak. İşte detaylar…
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
13 Mart 2023 - 10:46

İpragaz 12 kg ev tüpünde büyük indirimde son 2 gün! Kalıtım hakkı dolmadan hemen sipariş verin

Turkcell Bizce mobil uygulamasını kullananlara kaçırılmayacak bir fırsat sunuldu. İpragaz’ın 12 kiloluk ev tüpü sadece 320 liraya satılacak. Kampanya koşulları ve detaylar belli oldu…
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
09 Mart 2023 - 18:03

Biotrend, UN Women sözleşmesini imzaladı

Biotrend, “UN Women” (Birleşmiş Milletler Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlenmesi Birimi) sözleşmesine imza attı.  Bu imzayla; eşit, kapsayıcı ve değer çeşitliliği zinciri oluşturmak adına BM Kadınların Güçlendirilmesi İlkelerini benimsemeye olan bağlılığını gösteren Biotrend, 2022 yılında lider kadın yöneticilerinden esinlenerek başladığı yapısal dönüşümüne yön veren toplumsal cinsiyet eşitliği eylem planında önemli bir adım daha atmış oldu.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
09 Mart 2023 - 13:53

Anne, çocuk ve bebek için yeni bir pazaryeri: Pempati

Anne ve çocuklar için ilk kez spesifik bir pazaryeri hayata geçiyor: Pempati. Anne ve çocukları için aranan her ürüne bu siteden sahip olmak mümkün. Üç yıl içinde sektördeki 15 bin işletmenin tamamının yer almasının planlandığı Pempati’de satışa sunulan ürünler piyasaya göre yüzde 20 daha uygun olacak
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
06 Mart 2023 - 14:56

Hepsiburada deprem bölgesinde 2 yılda 10 milyar TL'lik üretim ve ticaret hacmi oluşturacak

Hepsiburada, 6 Şubat 2023 ve sonrasında gerçekleşen depremlerden etkilenen 11 ilde sürdürülebilir, kalıcı refahın sağlanmasını desteklemek için “Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü” programını hayata geçiriyor.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
01 Mart 2023 - 15:30

DMW- SAR AKAY arasında iş birliği protokolü imzalandı

Avrupa Diplomatlar Birliği (DMW) ve Türkiye'de uzun yıllar faaliyet gösteren Search and Rescue Arama Kurtarma Acil Yardım (SAR AKAY) kuruluşu arasında iş birliği protokolü imzalandı. İmzalanan protokolle Avrupa standartlarının Türkiye’nin doğal afetlerle mücadele tecrübesine entegrasyonu hedeflenmektedir.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
11 Şubat 2023 - 12:31

MKS Kağıt’ın yardım kolileri deprem bölgesinde

MKS Kağıt’ın yardım kolileri İstanbul’dan deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıktı.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
08 Şubat 2023 - 16:17

‘Ulusumuzun başı sağ olsun’

Millî birlik ve beraberlik, toplumsal dayanışma için seferber edilen tüm imkânlarımızla afet bölgesindeyiz. Merkez üssü Pazarcık olan 7.7 büyüklüğünde meydana gelen deprem için AHLATCI Eğitim Sağlık Ve Yardım Vakfı tarafından 25 milyonluk yardım paketi hazırlanarak AFAD kanalıyla vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere deprem bölgesine sevk edildi.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
03 Şubat 2023 - 19:32

Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'nda Hepsiburada'nın yapay zeka çözümleri sergilendi

Ankara Bilim Üniversitesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen ve Türkiye’de üretilen ileri teknoloji çözümlerinin sergilendiği Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’nın sponsorlarından Hepsiburada, fuarda son bir yılda geliştirdiği ticaretin dijitalleşmesine katkı sağlayan ve Türkiye’nin KOBİ’lerini geliştiren yapay zeka temelli çözümlerini tanıttı.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
02 Şubat 2023 - 18:17

Genç MÜSİAD, UGİK'23 ile iş dünyasında yeniliklerin kapısını aralayacak

Uluslararası Genç İş Adamları Kongresi 2023 (UGİK'23), 'Başlangıcın Sonu' mottosuyla 23 Şubat günü İstanbul'da düzenlenecek. MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ve Genç MÜSİAD Başkanı Yunus Furkan Akbal'ın zirve hakkında bilgi paylaşımında bulundu.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
02 Şubat 2023 - 15:24

Ajans PR Yeni Projesi 'N24'ü duyurdu

“Türkiye’nin PR ajansı” sloganıyla Türkiye’de PR çalışmalarına başlayan, global PR hizmetleri başta olmak üzere pek çok alanda hizmet vermekte olan Ajans PR, yeni projesi N24 ile tamamen farklı bir alana giriyor. Sektöre henüz adım atan ya da atmaya hazırlanan girişimcilerin yol haritasını çizebilmesini sağlayacak n24 projesi ile Ajans PR, markalar ve kişilerin başarı hikayelerini girişimci adaylarına sunmayı hedefliyor.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
31 Ocak 2023 - 18:15

DİMES hedef büyüttü

Dünyanın önde gelen içecek üreticilerinden DİMES, 100’den fazla ülkeye gerçekleştirdiği ihracatla toplam ciro hedefini 5 milyar TL olarak belirledi.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
30 Ocak 2023 - 10:29

'Yeni Evim Kampanyası' kapsamında konut satışları sürüyor

Nef İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik, "Vatandaşların ilgisi oldukça yoğun. Diğer projelerden de aldığımız bilgi bu yönde. Ciddi anlamda satış rakamlarına ulaşacaktır. Yeni Evim Kampanyası, konut piyasasına hareketlilik getirdi." dedi.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
20 Ocak 2023 - 17:31

Doğanlar Mobilya Grubu, İstanbul Mobilya Fuarı Öncesinde 2023 Hedeflerini Açıkladı!

Doğtaş, Kelebek, Lova Yatak, Kelebek Mutfak Banyo ve Ruum Store markalarıyla, mobilya sektörünün en başarılı gruplarından biri olan Doğanlar Mobilya Grubu, 2023 yılına dair beklentilerini açıkladı. Doğanlar Mobilya Grubu, 2023 yılında konsolide satış geliri büyümesini %85-%90 oranında öngörerek 7-7,2 milyar TL seviyesinde gerçekleşmesini hedefliyor.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
16 Ocak 2023 - 16:06

Doğanlar Mobilya Grubu, 'UN Women' sözleşmesine imza attı

Doğanlar Mobilya Grubu, “UN Women (Birleşmiş Milletler Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlenmesi Birimi) Sözleşmesine İmza Attı.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
11 Ocak 2023 - 14:45

Yeni kok bataryası 2023'te devreye alınacak

Yassı çelik üreticisi Erdemir, enerji verimliliğini ve üretim kapasitesini artırmak amacıyla çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda yeni kok bataryası için saha çalışmalarına başlayan şirket, yüksek teknolojik özelliklere sahip dördüncü bataryasını 2023 sonunda devreye almayı planlıyor.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
09 Ocak 2023 - 17:17

Vestel, sürdürülebilir geleceğin teknolojilerini CES Fuarı'nda tanıttı

Türkiye’nin önde gelen teknoloji markalarından Vestel, bir kez daha Las Vegas’ta Consumer Electronics Association tarafından düzenlenen dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarlarından CES’e katıldı.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
09 Ocak 2023 - 15:26

Garanti BBVA Portföy, yeni bir yatırım fonunu hayata geçirdi

Garanti BBVA Portföy, Garanti Portföy Garanti BBVA İklim Endeksi Hisse Senedi (TL) Fonu’nu hayata geçirdiğini duyurdu.
Başa Dön Sona Git