Burcu Çetinkaya Dubai'de çölün tozunu attırdı

Burcu Çetinkaya Dubai'de çölün tozunu attırdı

SPOR Haberleri

Birleşik Arap Emirlikleri'nde yapılan yarışların ilk gününde ülkemizi temsil eden rallicimiz Burcu Çetinkaya, 1:13.11'lik derecesiyle 12. sıraya oturdu.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde yapılan Dubai Rallisi'nde tek bayan pilot olarak yarışan gazetemizin yazarı Burcu Çetinkaya, dün co-pilotu Özlem Akgüç ile birlikte start aldı. Ralliciler ilk gün Zubaidah, Al Falaj, Shawqa etaplarını 2'şer defa geçerken toplamda 1:13.11'lik derece elde eden Burcu Çetinkaya, genel klasmanda 12. sırada yer aldı. Burcu, lider Al Attiyah'ın 13 saniye 41 salise gerisinde bulunuyor. Ralliye katılan araçlar bugün koşulacak Al Dhaid, Kadra ve Mleinha etaplarını ikişer defa turladıktan sonra finişe gelecek. Sezonun son yarışı olan Dubai Rallisi'ni çok önemli gördüklerini ifade eden Çetinkaya, "Hedefimiz grubumuzda birinci olmak. İnşallah ülkemize derecelerle döneriz" dedi. Zorlu çöl şartlarında 6 etap ve 12 yarıştan oluşan ralliye Türkiye'den Burcu Çetinkaya ve Vedat Diker olmak üzere Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Ürdün, Kuveyt ile Lübnan'dan toplam 23 takım katılıyor.

nbsp;Burcu Çetinkaya Dubai'de çölün tozunu attırdı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...