Kayserispor iddialı: Beşiktaş'ı elemek istiyoruz

/ Kaynak: DHA
Kayserispor iddialı: Beşiktaş'ı elemek istiyoruz

SPOR Haberleri  / DHA

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, yarın sahalarında oynayacakları Beşiktaş maçı öncesi iddialı konuştu.

Hurma, yarın saat 18.00'de sahalarında oynayacakları Beşiktaş maçına Ziraat Türkiye Kupası finalini oynama hedeflerini devam ettirmek için çıkacaklarını söyledi, "Beşiktaş'ı elemek istiyoruz" dedi.
'TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ"
Süleyman Hurma, taraftarlarını yarın saat 18.00'de Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda karşılaşacakları Beşiktaş maçına çağırdı. Gerek lig, gerekse kupa maçlarında oyuncularına yapılan sertliklerden de yakınan Süleyman Hurma, takımının Süper Lig'e dönme kararlığına bir de Türkiye Kupası finalini oynama hedefi eklediğini belirtti.
"HAKEMİN ÖNÜNDE BURNU KIRILDI"
Süleyman Hurma, sertliklerden şikayet ederken Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında Fonseca'nın hakemin gözü önünde aldığı darbeyle nbsp;burun kemiğinin kırıldığını vurgularken şunları söyledi:
"Hem lig, hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele etmek, elbette zor. Ancak bizim geniş bir kadromuz var. Ama her maç bir oyuncumuz sakatlanıyor. Bu da çok sıkıntı verici. Özellikle Nobre, Biseswar ve Fonseca çok ağır darbelere maruz kalıyor. Pazar günü deplasmanda oynadığımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının daha 10'uncu dakikasında Nobre'ye 6 defa faul yapıldı. Biseswar, oynadığı her maçta tekmeyle dayak yiyor. Bunu da hakemlerimizin dikkate alması gerekir. Zaten PTT Ligi'nde saha koşulları çok zor. Neredeyse hiçbir saha futbol oynamaya müsait değil. Türk futbolu o sahalardan oyuncu çıkarmaya çalışıyorsa boşuna daha çok uzun zaman bekler. Bir de üstüne üstlük böyle tekmelere, kafa vuruşlarına, yumruklara dirsek atmalara müsaade edilirse çok zor işimiz var. Hem futbol adına hem de bizim çok zor işimiz var.''
ÖZGÜR YANKAYA YİNE KAYSERİ'DE
Öte yandan geçtiğimiz cumartesi günü oynanan nbsp;Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor-Gaziantepspor maçında ev sahibi ekibin golünü önce geçerli sayıp daha sonra iptal eden hakem Özgür Yankaya, yarın oynanacak Kayserispor-Beşiktaş maçını da yönetecek. Hakem Özgür Yankaya, maçtan sonra Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyessporlu yönetici, futbolcu ve teknik heyetin eleştirileriyle karşılaşmıştı.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...