Timsah harekâtı

Timsah harekâtı

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar savunmaya yapacağı takviye için Şener Özbayraklı ve Renato Civelli için yeniden harekete geçti

HÜSEYİN EROĞUL
Takımı Şenol Güneş'e emanet eden Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Tecrübeli hocanın direktifleri sonrasında savunmaya takviye peşinde olan siyah-beyazlılar stoper ve sağ bek için gözünü Bursa'ya çevirdi. Bonservis ücreti de olmadığı için serbest kalan ve Beşiktaş'ın finansal fair play anlaşması şartlarına uygun olan Güneş'in eski talebelerinden Renato Civelli ve sağ bek Şener Özbayraklı için temaslara başlandı. Siyah beyazlıların 31 yaşındaki Arjantinli futbolcuyla birkaç gün içinde bir kez daha görüşeceği öğrenildi. Sezonun bitimine 1 hafta kala Fenerbahçe ile masaya oturan ve anlaşma sağlayan Şener'in ise kafasının karışık olduğu ve bu hafta içinde bir değerlendirme yapacağı belirtildi. nbsp;
Güneş kafasını karıştırdı
Teknik Direktör Şenol Güneş'in Beşiktaş'la anlaşmaya vardıktan sonra Şener'i arayıp "Fenerbahçe'ye gidersen kulübede oturursun ancak Beşiktaş'a gelirsen oynama şansın çok daha yüksek olur" diyerek telkinde bulunduğu öğrenildi. Şener Özbayraklı'nın da yakın çevresine "Hasan Ali Kaldırım da Türkiye'nin en iyi sol beki olarak Fenerbahçe'ye gitti. Yıllardır Caner Erkin'in arkasında yedek bekliyor. Aynı duruma düşer miyim?" diyerek endişesini dile getirdiği ifade edildi. Bursaspor'la 2016'ya kadar sözleşmesi bulunan, ancak mukavelesindeki özel maddeye göre 5 milyon lira bonservis karşılığında serbest kalma hakkı bulunan Şener'in kesin kararını önümüzdeki günlerde vereceği belirtildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...