Massa: Raikkonen için üzülüyorum

Massa: Raikkonen için üzülüyorum

SPOR Haberleri

Ferrari'nin eski pilotlarından Felipe Massa, Ferrari'deki geleceği belirsizliğini koruyan eski takım arkadaşı Kimi Raikkonen için üzüldüğünü söyledi.

Ferrari'deki son yıllarında sürekli olarak takım arkadaşı Fernando Alonso'nun gerisinde kalması nedeniyle Massa'nın geleceği hakkında bir çok haber çıkıyordu. Raikkonen için de durum aynı görünüyor. Geçen sene Alonso'nun gerisinde kalan Raikkonen bu sene daha iyi performanslar gösterse de bu sefer Vettel karşısında özellikle sıralamalarda zorlanıyor. Raikkonen'in gelecek sene Ferrari'de kalması için anlaşmada opsiyonu bulunuyor ancak bu opsiyonu devam ettirip ettirmeme Ferrari'ye bağlı. Dünkü basın toplantısında Raikkonen, geleceğiyle ilgili çıkan ve maaşında % 25 kesintiyi kabul edeceği iddialara sert çıkmıştı. Massa "Kimi için üzülüyorum. Üzerinde ne kadar baskı olduğunu biliyorum. Bilmem lazım çünkü ben de oradaydım." dedi. Raikkonen'in yerine Valtteri Bottas ile Daniel Ricciardo'nun isimleri anılıyordu. Son günlerde ise Le Mans 24 Saat yarışını kazanan ekipte olan Nico Hulkenberg'in de adı anılıyor. Hulkenberg "Sene sonunda Force India ile anlaşmam bitiyor bu yüzden açığım." dedi.


TRF1

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...