Van Persie'nin samimi tavırları yönetimi sevindirdi

Van Persie'nin samimi tavırları yönetimi sevindirdi

SPOR Haberleri

Robin van Persie'nin İstanbul'daki görkemli karşılamadaki mütevazı tavırları herkesi memnun etti.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Robin van Persie, daha ilk günden gönüllerde taht kurdu. Premier Lig tarihinin en golcü isimlerinden olan Hollandalı yıldız, ismi ve kariyerine rağmen mütevazı davranışlarıyla hem herkesi şaşırttı, hem de büyük sempati topladı. Kulüp yetkilileri, "Hiçbir kaprisi yok. Sanki bizden biri. Çok samimi ve cana yakın" ifadelerini kullanırken, gördüğü aşırı ilgi karşısında oldukça mutlu olan van Persie'nin sıcakkanlı yaklaşımı büyük memnunluk oluşturdu.



İstanbul aşığı nbsp;
Fenerbahçe'nin yeni transferi Robin van Persie'nin eşi Bouchra El Bali de tam bir İstanbul aşığı çıktı. Hollanda'da birçok Türk arkadaşı bulunan Bouchra El Bali'nin daha önce birçok kez İstanbul ve Türkiye'nin çeşitli turistik yerlerini ziyaret ettiği belirtildi. Bu ziyaretleri sırasında birçok arkadaş edinen Bouchra El Bali bu transferde en önemli rolü oynadı. Boğaz'da ev nbsp;
Bu arada ilk etapta otelde kalacak olan van Persie ailesi daha sonra ev arayışlarına başlayacak. İstanbul'un birçok noktasını çok iyi bilen Bouchra El Bali'nin özellikle boğaz manzaralı bir evde oturmayı planladığı ifade edildi. Ayrıca van Persie'nin oğlu Shaqueel ve kızı Dina için de okul arayışına girdiği belirtildi.


Skorer

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...