Ronaldo sitemkar konuştu

Ronaldo sitemkar konuştu

SPOR Haberleri

Cristiano Ronaldo, kulüp tarihinin en golcü futbolcusu unvanı için Real Madrid'in düzenlediği törende basın mensuplarına sitemkar konuştu

Şampiyonlar Ligi'nde Malmö'ye attığı iki golle kariyerinde 501'e ulaşan Ronaldo aynı zamanda da Real Madrid formasıyla 324. golüne ulaşarak, kulüp tarihine geçmişti. İspanyol kulübü de Bernabeu Stadı'nda düzenlediği törenle ünlü futbolcuya ödül verdi. Dev ekrandan attığı golleri, çalıştığı teknik adamları izleyen Ronaldo da medya mensuplarına hem teşekkür hem de sitem etti. "Ben pisliğin tekiyim" diyen Ronaldo, "Neden size sık sık konuşmadığımı biliyorsunuzdur. Sizler zeki insanlarsınız. Zaten bu işi yapmak için öyle olmalısınız. Konuşmuyorum çünkü güzel soru sormuyorsunuz. Güzel şeyleri konuşmuyorsunuz. Siz de tıpkı Pique olayındaki gibi beni tuzağa düşürmek istiyorsunuz" diye konuştu. Ronaldo daha sonra medyaya da teşekkür etti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...