Başakşehir'den Mersin'e son dakika darbesi

Başakşehir'den Mersin'e son dakika darbesi

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Mersin İY, sahasında son haftaların formda ekibi Medipol Başakşehir ile karşılaştı.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Mersin İdmanyurdu evinde Medipol Başakşehir ile karşılaştı. Mersin Stadı'nda oynanan mücadele 1-1 sona erdi.

İlk yarıda birçok pozisyon bulan Mersin, aradığı gole 45. dakikada Ricardo Pedriel ile ulaştı. Karşılaşmanın 2. yarısında Başakşehir baskısını artırdı ve 90+4. dakikada Mehmet Batdal ile eşitliği yakaladı ve maç da 1-1 sonuçlandı. Öte yandan maçın son düdüğünün ardından Mersin İdmanyurdu'nda Vederson, maçın hakemine yaptığı müdahale nedeniyle kırmızı kart gördü.

Bu skorun ardından Mersin İdmanyurdu puanını 6 yaparken; üst sıraları zorlayan Başakşehir ise 2 galibiyetin ardından yara aldı ve 16 puana yükseldi.

Süper Lig'in 11. haftasında Başakşehir evinde Trabzonspor'u konuk edecekken, Mersin İdmanyurdu ise deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

Mersin İdmanyurdu: 1 - Medipol Başakşehir: 1

Stat: Mersin

Hakemler: Özgüç Türkalp, Gökhan Memişoğlu, Önder Yılmaz

Mersin İdmanyurdu: Muammer Zülfikar Yıldırım, Sadiku, Servet Çetin, Gökçek Vederson, Serkan Balcı, Murat Ceylan, Khalili (Dk. 62 Mitrovic), Oktay Delibalta, Pedriel (Dk. 63 Güven Varol), Nakoulma, Welliton (Dk. 82 Mehmet Taş)

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Alparslan Erdem, Yalçın Ayhan, Bekir İrtegün, Cenk Ahmet Alkılıç (Dk. 84 Hüseyin Altuğ Taş), Rotman (Dk. 59 Cikalleshi), Badji, Enver Cenk Şahin (Dk. 59 Uğur Uçar), Mossoro, Visca, Mehmet Batdal

Goller: Dk. 45 Pedriel (Mersin İdmanyurdu), Dk. 90+4 Mehmet Batdal (Medipol Başakşehir)

Kırmızı kart: Gökçek Vederson (Maç bittikten sonra) (Mersin İdmanyurdu)

Sarı kartlar: Dk. 28 Mehmet Batdal, Dk. 45 Rotman, Dk. 74 Badji (Medipol Başakşehir), Dk. 71 Güven Varol, Dk. 90 Muammer Zülfikar Yıldırım (Mersin İdmanyurdu)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...