Çalışmayana forma yok!

Düzenleyen:
Çalışmayana forma yok!

SPOR Haberleri

Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, artık antrenmanda kendini göstermeyen oyuncuya forma yüzünü göstermeyecek!

Hollandalı teknik adam yeni transferlerle her bölgede alternatifli bir kadroya kavuştu... Yardımcısı Orhan Atik ile yeni bir düzene geçmek isteyen Riekerink artık idmanlarda çalışan oyunculara şans verecek, yerini ‘garanti’ görenler kadro dışında kalabilecek!  Zorlu bir dönemde devraldığı G.Saray ile geçen sezon Türkiye Kupası’nı kazanıp yeni dönemde de görevinin başında kalan Jan Olde Riekerink, yepyeni bir formatla takımı idare etmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon maçtan 2 veya 3 gün önce kadrosunu netleştiren ve hatta ilk 11 planını da takımı ile paylaşan Hollandalı çalıştırıcı bu sezon ise yeni bir dönem başlatıyor.
 
Transfer döneminin son günlerini hareketli geçiren ve toplamda 7 önemli oyuncuyu kadrosuna katan sarı-kırmızılılar her bölgede alternatifli bir kadroya da kavuştu. Eldeki yıldızlar, kiradan dönen oyuncularla birlikte G.Saray kadrosu daha da iyi hale gelirken Riekerink ve Orhan Atik ikilisi artık isimlere göre değil idman performanslarına göre değerlendirme yapacak. 

MİLLİ TAKIM DÖNÜŞÜ BAŞLIYOR!
 
Sezon öncesinde Süper Kupa’nın yanı sıra ilk 2 lig maçında da eski dönemdeki gibi hareket eden teknik heyet artık tam kadrosuna kavuşmasından dolayı antrenmanları pür dikkat takip etmeye başladı. Herkesin performansını, hırsını yakından takip eden deneyimli teknik adam, bundan sonra idmanlarda verimsiz olan oyuncuları gerektiğinde o hafta kadroya dahil etmeyecek. 
 
Hafta boyunca yapılan idmanlarda bir oyuncunun performansının o bölgedeki diğer oyuncudan iyi olması halinde başarılı olan isim adını ilk 11’e yazdıracak. Bu yolla takımda ne yaparsa yapsın yerini garanti gören oyuncuların önünü kesmek isteyen Riekerink, milli takımlarından dönen oyuncuların takımla çalışmalara başlamasının ardından ilk önce deplasmandaki Kayseri maçında yeni planını devreye sokacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...