Timsah canlandı

Düzenleyen:
Timsah canlandı

SPOR Haberleri

Marcinho’nun golüyle geriye düşen Bursaspor, İsmail’le beraberliği yakaladı. 90+4’te Kaçan penaltıyı tamamlayan John 3 puanı getirdi

Süper Lig’de son 7 maçta 6 yenilgi, 1 beraberlik alan Bursaspor nefes kesen maçta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Gaziantepspor’u son dakikada attığı golle yendi: 2-1. İsmail Konuk, ceza sahasında topa eliyle müdahale edince hakem penaltı noktasını gönderdi. Marcinho’nun vuruşunda kaleci Harun Tekin topu çeldi. Ghilas önüne düşen topu çevirdi, Marcinho bu defa golü attı: 1-0. Bu arada hafta içinde taraftarların darp ettiği Harun bu sezon 4. defa penaltı kurtarmış oldu. Bu golden sadece 1 dakika sonra penaltıya sebep olan İsmail Konuk skoru eşitledi: 1-1. İkinci devre karşılıklı ataklarla geçilirken, Bursaspor uzatma dakikalarında penaltı kazandı. Topun başına geçen Batalla vuruşu gole çeviremedi. Kaleciden dönen topu Josua John ağlara gönderdi: 2-1. Son anda gelen golle hafta içinde taraftar saldırısına uğrayan ve 7 maçtır kazanamayan Bursaspor moral buldu.   
    

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...