Galatasaray'a dünya yıldızı golcü!

Düzenleyen:
Galatasaray'a dünya yıldızı golcü!

SPOR Haberleri

Gomis'i Al Hilal'e satan Galatasaray yeni golcü transferi için gaza bastı!

Sarı Kırmızılı ekip Fransız devi Monaco'nun dünya yıldızı golcüsü Falcao için görüşmeler başladı. 

Kolombiyalı dünya yıldızı futbolcunun Türkiye temsilcisi, transferde ilk adımların atıldığı doğruladı. G.Saray Radamel Falcou'yu kiralamak için Fransız ekibi ile masada.

Yeniden Niasse

Premier Lig'de geride kalan iki haftada yalnızca 13 dakika süre alabilen Niasse ile ilgili bugün flaş bir gelişme yaşandı.Oyuncunun ülkesi Senegal'de yayım yapan PressAfrik adlı internet sitesi, okuyucularıyla paylaştığı özel haberde gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya attı.

Site, İngiliz ekibinde mutlu olmayan golcü oyuncunun Galatasaray'a çok yakın olduğunu yazdı. Haberde Everton'daki forma rekabetinde geriye düşen ve takımında çok az süre alabilen 28 yaşındaki forvetin Süper Lig'e yeniden dönmeyi arzuladığı ifade edildi.

Sarı Kırmızılılar'ın da santrfor arayışında olduğunu vurgulayan site, Niasse'ın Premier Lig'den ayrılmaya sıcak baktığını ve transferin çok kısa bir süre içinde gerçekleşebileceğini kaydetti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...