HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Eczacıbaşı VitrA, Dünya Kulüpler Şampiyonası üçüncüsü

Düzenleyen: /
Eczacıbaşı VitrA, Dünya Kulüpler Şampiyonası üçüncüsü
Eczacıbaşı VitrA, Haber

SPOR Haberleri

2018 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası bronz madalya mücadelesinde Brezilyalı ekip Praia Clube ile karşılaşan Eczacıbaşı VitrA, sahadan 3-0 galip ayrıldı ve bronz madalyanın sahibi oldu.

Karşılaşmanın birinci setinde Gözde Yılmaz ve Beyza Arıcı’nın etkili oyunu dikkat çekerken, Eczacıbaşı VitrA seti 25-16 zorlanmadan kazandı. Orta oyuncuların blok ve hücumdaki etkili oyunları devam ederken, kaptan Jordan Larson’ın da etkisiyle turuncu-beyazlılar ikinci seti 25-18 önde bitirdi. Oyunun kontrolünü maç boyunca elinde tutan Eczacıbaşı VitrA, üçüncü seti de alarak maçı 3-0 sonlandırdı. 
Çekişmeli rallilere ve nefes kesen mücadelelere sahne olan turnuvadan, Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı bronz madalyayla ayrıldı.

GÖZDE YILMAZ EN DEĞERLİ OYUNCU SEÇİLDİ
Üçüncülük/dördüncülük maçının en skorer ismi olan Gözde Yılmaz, aynı zamanda karşılaşmanın “En Değerli Oyuncusu” da seçildi. 

Salon: Shaoxing Olympic Sports Center 
Hakemler: Vladimir Simonovic (SRB), Nathanon Sowapark (THA) 
Eczacıbaşı VitrA: Gamze, Larson, Beyza, Gözde, Kim, Gibbemeyer, Simge (L), Meliha. 
Praia Clube: Lloyd, Claudino, Da Silva, Montibeller, Rodrigues, Fawcett, Pinto (L), Da Cruz, Pavao, Marinho. 
Setler: 3-0 (25-16,25-18,25-19) 
Süre: 77 dakika (25,24,28) 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...