Cristiano Ronaldo, eski hocası Mourinho'ya acımadı

Cristiano Ronaldo, eski hocası Mourinho'ya acımadı

SPOR Haberleri

Uluslararası Şampiyonlar Kupası Final mücadelesinde Real Madrid, Chelsea'yi Marcelo ve Ronaldo'nun (2) golleriyle 3-1 yenerek şampiyon oldu.

ABD'de düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Kupası final nbsp;maçında Chelsea'yi 3-1 yenen Real Madridşampiyon olurken, maçta 2 gol atarak nbsp;yıldızlaşan Cristiano Ronaldo, son dönemde söz polemiği yaşadığı eski hocası nbsp;Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho'ya bir anlamda sahada cevap vermiş oldu. nbsp;Uluslararası Şampiyonlar Kupası finalinde Real Madrid'in gollerini 14. nbsp;dakikada Marcelo Vieira, 31 ve 57. dakikalarda Portekizli yıldız oyuncu Cristiano nbsp;kaydederken, Chelsea'nin tek golü 17. dakikada Ramires'ten geldi. nbsp;Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Chelsea'den Frank Lampard, nbsp;takım olarak form tutmaya çalıştıklarını vurgulayarak, "Daha iyi oynayabilirdik" nbsp;şeklinde konuştu. nbsp;Maçın yıldızı Ronaldo ise "Takım harikaydı. İstediğimiz oyun bu. Daha nbsp;da iyi olacağız. Ben sadece takımıma gollerimle yardım etmeye çalıştım" dedi. nbsp;Transfer sezonunun başında Real Madrid'ten Chelsea'ye geçen Jose nbsp;Mourinho, eski talebesi Ronaldo hakkında, "Gerçek Ronaldo ile çalıştım, nbsp;Brezilyalı olan" sözlerinin ardından, Ronaldo, "Hakkımda kötü şeyler nbsp;söylenmesine alışığım. Portekiz'de dediğimiz gibi yediğim kaba tükürmem" demişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...