15’lik Alpaslan Tahsin, Avrupa devlerinin radarında

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
15’lik Alpaslan Tahsin, Avrupa devlerinin radarında

SPOR Haberleri  / İHA

İtalyan basını, Yunanistan PAOK Komotinis takımında forma giyen 15 yaşındaki Türk oyuncu Alpaslan Tahsin’i Roma, Juventus ve Milan gibi devlerin izlediğini yazdı.

İtalya’da yayın yapan spor siteleri, son yıllarda Salih Uçan, Cengiz Ünder gibi genç Türk yıldızlarını transfer eden Roma’nın bir başka genç Türk yeteneği izlemeye aldığını yazdı. Yunanistan'ın PAOK Komotinis takımında 10 numara pozisyonunda oynayan 15 yaşındaki Alpaslan Tahsin’i, Roma’nın yanı sıra Juventus ve Milan’ın da takibe aldığı belirtildi. 

Tahsin için “Yeni Ronaldo” yorumları yapıldı 
Roma’nın eski sportif direktörü Monchi tarafından keşfedilen Alpaslan’ın, soğukkanlığının yanı sıra oyun zekası ile ön plana çıktığı kaydedildi. Haberde Monchi’nin en büyük arzusunun genç ismi Roma’ya getirerek, kendisini İtalyan futbolunun önde gelen isimleriyle birlikte yetiştirmek olduğu ifade edildi. Tahsin’in büyük kulüpler tarafından izlemeye alındığının altı çizilirken, İspanya’dan Atletico Madrid, Real Madrid, İtalya’dan Juventus ve Milan, Türkiye’den de Beşiktaş ve Galatasaray’ın genç oyuncuyu takip ettikleri aktarıldı. 
Yunanistan doğumlu Türk kökenli Alpaslan Tahsin’in geçen sezon 24 gol, 30 asist ile oynadığına dikkat çekilirken, genç yıldızın hedefinin ise kariyerine La Liga ya da Serie A’da devam etmek olduğu belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...