Geleneksel Sancaktepe yağlı güreşleri başlıyor

/ Kaynak: İHA
Geleneksel Sancaktepe yağlı güreşleri başlıyor

SPOR Haberleri  / İHA

Türkiye'nin en önemli başpehlivanlarının kıyasıya mücadele ettiği 20'inci Geleneksel Sancaktepe Yağlı Güreşleri başlıyor.

Sancaktepe Samandıra Şölen Alanı'nda gerçekleştirilecek olan yarışlarda 15 Bin'in üzerinde seyircinin katılması bekleniyor. nbsp;Türkiye'nin en önemli başpehlivanlarının kıyasıya mücadele ettiği ve Kırkpınar'ın rövanşı olarak nitelendirilen 20.Geleneksel Sancaktepe Yağlı Güreşleri, 18 Ağustos Pazar günü 10.00 ile 17.00 saatleri arasında İstanbul Sancaktepe Samandıra Şölen Alanı'nda gerçekleştirilecek. Minik güreşçilerin karşılaşmaları ile başlayacak müsabakalar; "minikler 1, minikler 2, teşvik 1, teşvik 2, tozkoparan, ayak, destek küçük, destek büyük, küçük orta küçük, küçük orta büyük, büyük orta, başaltı, baş" kategorileri olmak üzere 13 farklı kategoride gerçekleştirilecek. 600'un üzerinde sporcunun katılacağı Geleneksel Sancaktepe Yağlı Güreşleri'ne Türkiye'nin dört bir tarafından 15 bin'in üzerinde seyircinin katılması bekleniyor.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...