Galatasaray taraftarı Fatih Terim'i milli takıma vermiyor

/ Kaynak: AA
Galatasaray taraftarı Fatih Terim'i milli takıma vermiyor

SPOR Haberleri  / AA

ultrAslan, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim'e teklif götürmesine tepki gösterdi.

Galatasaray taraftar grubu ultrAslan, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim'e teklif götürmesine tepki gösterdi. Taraftar grubundan yapılan açıklamada, geçmişte birçok Galatasaraylının layıkıyla görev yaptığı milli takımların kulüpler üzeri bir kurum olduğu anımsatılarak, Fatih Terim'in göreve getirilmesi isteğinin, sorumluluğu onun üzerine atma çabası olduğu savunuldu. Açıklamada, milli takımlar düzeyinde oldukça gerilere düşülen, 2014 Dünya Kupası'na katılma şansının ise tamamen şansa bırakıldığı bir dönemde, milli takımın başında başarılı bir teknik adam görmeyi istemenin doğal olduğu belirtilerek, şunlar kaydedildi: nbsp;"Hele bu isim ülkenin tartışmasız en büyük teknik adamı Fatih Terim ise... Ancak milli takımın Dünya Kupası yolculuğunda tüm maçlarını kazansa dahi rakiplerinin puan kaybetmesini beklememiz gereken bir durumda Fatih Terim'i bu göreve getirmek, sadece sorumluluğu onun üzerine atmaktan, bu durumu oluşturanların sorumluluğunu kamuoyuna unutturmaktan başka bir işe yaramayacaktır. Geçmiş örneklerinde görüldüğü gibi, bir futbol takımının başarısı için uzun vadeli ve tüm bileşenleri kapsayan planlamalar yapılmadığı takdirde, her seferinde yeni başlangıçlar yapmaya mahkum bir kurgu oluşturulmaktadır" nbsp;Galatasaray'ın Fatih Terim ile çıtasını her geçen gün daha yükseğe koyduğuna ve alt yapısından oyuncu izlemelerine kadar uzun vadeli planlar yaptığına dikkat çekilen açıklamada, "Tüm bunları çöpe atarak, bir günü kurtarma projesinde Fatih Terim'in görev alması, milli menfaatleri korumak değil tam tersine zedelemektir. Türk sporunun lokomotifi Galatasaray'ın yükselişindeki en büyük pay sahibi olan hocamızın yıllarca süren sözleşmeler imzalaması talebi defalarca taraftarlardan kulübe iletilmişken, bugün hocanın ayrılmasına müsaade etmek, son 2 yıldır yapılan tüm çalışmaları boşa götürecektir. İnanıyoruz ki bugüne kadar Galatasaray taraftarının gurur duyduğu, tüm spor adamlarının örnek aldığı ve 'Asıl olan Galatasaray'dır' sözleriyle camianın yol göstericisi olduğu ortada olan Fatih Terim, seneler önce kendisini Galatasaray'a kazandıran ve imza töreninde de yanında olan 'Taçsız Kral' gibi, onu sevenleri üzmeyecektir" ifadeleri kullanıldı
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...