Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Kendi işimizi görürüz'

'Kendi işimizi görürüz'

SPOR Haberleri

Galatasaray’ın hedefinin zaten şampiyonluk olduğunu söyleyen teknik direktör Fatih Terim “Rakibimizin ceza alması bizi sevindirmez. Biz bileğimizin hakkıyla gideriz” dedi

Yalımcan Sarpyel

Ligde lider konumunda bulunan Trabzonspor’un UEFA’dan finansal yükümlülüklere uymadığı gerekçesiyle Avrupa kupalarından bir sene men cezası alması, zirvedeki takımlarının hesap yapmaya başlamasına sebep oldu. Çünkü bordo-mavililerin şampiyon olması durumunda bile ceza geçerli olursa ligi ikinci bitiren takım, direkt Devler Ligi biletini cebine koyacak. Üçüncü takım ise ön eleme oynamaya hak kazanacak. En önemlisi faktör ise ikinci ve üçüncünün kasasına ciddi bir para girecek. Ancak gözünü 23. şampiyonluğa diken Galatasaray, Trabzonspor’a gelen cezayla ilgilenmiyor.

> Başka hesap yapmayız
“Biz kendi takımımızla ilgileniyoruz” diyen sarı-kırmızılı yöneticiler, takımın Şampiyonlar Ligi biletini bileğinin hakkıyla alacağından şüphe duymuyor. Teknik direktör Fatih Terim de dün oyuncularıyla yaptığı toplantıda “Sezon başında yola çıkarken hedefimiz doğal olarak şampiyonluktu, hâlen de aynı. Rakibimizin ceza alması bizi ilgilendirmez, sevindirmez de. Biz kendi işimize bakacağız. Elbette Şampiyonlar Ligi’ne gitmek çok önemli. Ama biz bunu şampiyon olarak başaracağız. Başka hesaplar yapmaya gerek yok” ifadelerini kullandı. 

BEŞ HAFTA YOK
Marcao şoku!

∂ Galatasaray’da sezon boyunca yaşanan sakatlık kâbusu yine hortladı. Ligin başlamasına 10 gün kala Marcao’dan gelen sakatlık haberi teknik heyetin canını sıktı. Geçtiğimiz günkü idmanda ayağına darbe alan ve MR’ı çekilen Brezilyalının sol iç bağlarında esneme ve ikinci derece iç yan bağ hasarı tespit edildi. Marcao’nun takımdan üç ila beş hafta ayrı kalacağı öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...