Rosier: Tek isteğim şampiyonluk

Rosier: Tek isteğim şampiyonluk

SPOR Haberleri

Kariyerinde hiç şampiyonluk yaşamadığını söyleyen 24 yaşındaki oyuncu “Bu hedefimi gerçekleştirmek için Beşiktaş’a geldim. Yüzde yüzümü vereceğim” dedi.

Murad Tamer

Beşiktaş’ın yeni sağ beki Valentin Rosier resmî imzayı attı. Geçen sezon Sporting Lizbon forması giyen 24 yaşındaki sağ bek bir yıllığına kiralandı. İmza sonrası açıklamalarda bulunan Rosier, oldukça iddialı ifadeler kullandı. Siyah-beyazlı takıma transferinden dolayı mutlu olduğunu dile getiren genç oyuncu “Beşiktaş gibi bir kulübün formasını giyeceğim ve bu kariyerimde çok büyük adım bir  olacak. Performansımla Fransa Millî Takımı’nda oynama hedefimi gerçekleştirmek istiyorum” diye konuştu.

Asisti seviyorum
Hızlı ve hücumu seven bir yapısı olduğunu söyleyen Rosier “Asist yapmayı seviyorum. Hem idmanlarda hem de maçlarda yüzde yüzümü vereceğim” sözlerini kullandı. Kariyerinde hiç şampiyonluk yaşamadığını  ve Beşiktaş’a transferine bu  durumun etkisini çok olduğunu belirten Fransız oyuncu “Beşiktaş hep şampiyon olmak için yarışan bir takım. Umarım sezon sonu mutluluğunu burada yaşarım. Şampiyonluk için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Herkes bunu görecek” dedi.          

N’Koudou ‘Gel’ dedi      
Transferinde vatandaşı N’Koudou’nun etkili olduğunu söyleyen Fransız sağ bek, “Anlaşma öncesi N’Koudou ile görüştüm. Bana harika şeyler anlattı. Hiç düşünmeden gelmemi söyledi” dedi. Beşiktaş taraftarına da değinen Rosier, “Ne kadar tutkulu olduklarını çok iyi biliyorum. Bu yüzden maçların bir an önce seyircili oynanmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...