Hikmet Karaman'dan sitem tweeti

Hikmet Karaman'dan sitem tweeti

SPOR Haberleri

Bursaspor Beşiktaş mücadelesinin 3-0 devam ettiği dakikalarda, yeşil-beyazlıların eski teknik direktörü Hikmet Karaman'dan bir gönderme geldi.

Bursaspor'un Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş ile karşılaştığı mücadelenin 3-0 siyah-beyazlıların üstünlüğü ile devam ettiği dakikalarda, yeşil-beyazlıların sezon başında takımdan ayrılan teknik direktörü Hikmet Karaman'dan bir gönderme geldi. Tecrübeli teknik adam, mikro blog sitesi Twitter'dan bir mesaj attı ve geçtiğimiz sezon 8 Nisan'da Beşiktaş'ı 3-0 mağlup ettikleri mücadelenin görüntülerini paylaşarak gönderilmesine bir anlamda sitem etti. Karaman, sosyal medyada kısa sürede yayılan bu tweetini bir süre sonra ise sildi. Sezona Hikmet Karaman ile başlayan Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi'nde Vojvodina'ya elenmeleri sonrasında deneyimli hoca ile yollarını ayırarak Christoph Daum ile anlaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...