Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Omuz omuza!

Omuz omuza!

SPOR Haberleri

F.Bahçe Başkanı Ali Koç bu sözlere “Başkan’ımızla altı yıl beraber olduk, omuz omuza mücadele verdik. Her türlü diyaloğa açığız” cevabını verdi.

EMİN ULUÇ

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısı dün online olarak gerçekleştirildi. Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük “Önümüzde Ramazan Bayramı var. Ramazanda kırgınlıklar giderilir. Münasip olanı, Aziz Yıldırım’ı evinde ziyaret etmektir. Aziz Yıldırım hangi günde müsaitse Ali Koç’a o günü bildirsin. Ben de o ziyarete katılacağım ve kırgınlık giderilsin” çağrısında bulundu. Başkan Ali Koç da bu çağrıya olumlu cevap verdi. Altı yıl beraber omuz omuza mücadele ettiklerini ifade eden Koç şunları söyledi:

SÖZERİ OLMAYINCA
Çorlu kulübeye

∂ Emre Belözoğlu’nun yardımcılığına getirilen Erdinç Sözeri’nin Almanya’da Pro Lisans yenileme seminerine katılmadığı ortaya çıktı. Sözeri yedek kulübesinde yer alamayacağı için F.Bahçe 31 Mayıs’a kadar Şenol Çorlu ile sözleşme imzaladı.

SARI KART ENDİŞESİ
Dokuz isim sınırda

∂ Kasımpaşa maçı öncesi Fenerbahçe’de 9 oyuncu ceza sınırında. Gökhan, Serdar, Tisserand, Caner, Sosa, İrfan Can, Sinan, Pelkas, Ferdi kart görmeleri hâlinde Alanya deplasmanında forma giyemeyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...