Vedat Muriç beklemede

Vedat Muriç beklemede

SPOR Haberleri

Geçen sezon Lazio’ya satılan ve istatistik anlamında kısır bir dönem geçiren Kosovalı golcü, sarı lacivertli formayı tekrar giymek için can atıyor. Ali Koç yönetimi ise kiralama formülüne sıcak bakıyor.

Kanarya forvet konusunda yine değişime gidecek. Samatta ve Cisse’den istediğini alamayan Fenerbahçe’nin gündemine gelen isim ise taraftarın çok sevdiği Vedat Muriç. Geçen sezon Lazio’ya satılan Kosovalı golcü, kendisi açısından beklentilerin uzağında kaldı ve geri dönüş için nabız yokladı. Menajerini de devreden çıkaran Muriç’in bizzat Emre Belözoğlu ile görüştüğü ve tekrar sarı lacivertli formayı giymek istediğini söylediği öğrenildi.

Kiralık istenecek
2025’e kadar Lazio ile mukavelesi bulunan Vedat için yönetim Lazio’nun kapısını çalacak. İtalyan ekibi ile ikili ilişkileri iyi olan Koç yönetimi, golcü oyuncuyu bir sezonluğuna kiralama önerisinde bulunacak. Tabii öncelik diğer alternatiflerde olacak. Haziran ayının ilk haftasında Emre Belözoğlu’nun teknik adam olarak devap edip etmeyeceği hem de forvet transferindeki hedeflerin büyük oranda çözüme kavuşması bekleniyor.

ALMAN BASINI: Boateng Fener’e doğru
Savunmasına takviye arayışında olan Fenerbahçe için Almanya’dan bir iddia geldi. Alman basınına göre Jerome Boateng'in ismi Fenerbahçe ile anılıyor. On senelik Bayern Münih kariyerine nokta koyan ve bonservisi elinde olan 32 yaşındaki oyuncu için Mesut Özil’in de devrede olduğu belirtiliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...