Ergin Ataman: Larkin şampiyonluğu kazandıran oyuncu olacak

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Ergin Ataman: Larkin şampiyonluğu kazandıran oyuncu olacak

SPOR Haberleri  / AA

Euroleague Final Four Yarı Final karşılaşmasında CSKA'yı 89-86 mağlup ederek adını finale yazdıran temsilcimiz Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, "Larkin, yarın Avrupa Ligi şampiyonluğunu kazandıran oyuncu olacak" dedi.

Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen Euroleague Final Four'da finalin adı dün akşam belli oldu. Temsilcimiz Anadolu Efes, yarın finalde İspanya temsilcisi Barcelona ile karşılaşacak.

Karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Ergin Ataman, 2019'dan sonra üst üste oynadıkları ikinci final maçı olduğunu belirterek, "Biz de rakibimiz gibi yorgunuz. Elbette güzel bir maç çıkarmak için elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız. Tüm takımlar şampiyon olmak için buraya geliyor. Hangi takımın oyuncuları en iyi performansını sahaya yansıtırsa, o takım şampiyonluğa uzanacak" değerlendirmesinde bulundu.

"BU SEVİYEYE İYİ BİR SAVUNMANIZ OLMADAN GELEMEZSİNİZ"

Oyunculara her türlü özgürlüğü verdiğini dile getiren Ataman, "Özellikle de hücumda. Bundan dolayı hücum takımı olduğumuzu düşünüyorsunuz ama bizim hücumumuz savunmadan başlıyor. Önce iyi savunma yapıyor olmanız lazım ki ondan sonra sayıları bulabilesiniz. Bu seviyeye iyi bir savunmanız olmadan gelemezsiniz. Mutluyum çünkü insanlar bizim basketbolumuzdan keyif alıyorlar" dedi.

"LARKİN, ŞAMPİYONLUĞU KAZANDIRACAK"

Final maçı için oldukça iddialı konuşan Ataman, "Kazanmanın yolunu şu veya bu şekilde mutlaka buluyoruz. Tıpkı dün olduğu gibi. Larkin dün belki çok fazla sayı atmadı ama şuna eminim, yarın Avrupa Ligi şampiyonluğunu kazandıran oyuncu olacak. Tıpkı son iki sezondur bize her şeyini verdiği gibi" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...