Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pelkas yarışı

Pelkas yarışı

SPOR Haberleri

F.Bahçe’de geçen sezon oynadığı futbol ve attığı gollerle takıma katkı veren Pelkas yuvadan uçabilir.

EMİN ULUÇ

Sarı lacivertlilerin yeni sezon planlamasında Szalai, Valencia ve Osayi’yle birlikte elde tutmak istediği dört lejyonerden biri olan Pelkas’a gelen teklifler yönetimin kafasını karıştırdı. Lyon’un Yunan oyuncu için rakamı 7,5 milyon avroya çıkardığı öğrenilirken, Arap ekibi eş-Şebab da transfer yarışına dâhil oldu ve kesenin ağzını açtı. İki kulübün rekabetiyle fiyatın daha da yükselebileceği ve yönetimin Pelkas'ın transferine sıcak bakabileceği konuşuluyor.

LAZIO FENA KARIŞTI
Vedat Muriç soruşturması!

İtalya, Lazio’daki soruşturmayla çalkalanıyor. Lazio Sportif Direktörü Igli Tare’nin gizli sahibi olduğu bir bahis ajansını mafyaya satmak isterken soruşturmaya alındığı ve bu sırada Vedat Muriç transferi üzerinden Lazio’ya kesilen komisyonların ortaya çıktığı iddia edildi. 17,5 milyon avroluk Muriç transferinde en az dört aracıya komisyon verildiği belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...